НАЧАЛО Алткойни

Terra Classic: Ще си върнат ли хората загубените пари?

януари 23, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Terra Classic: Ще си върнат ли хората загубените пари?

Едуард Ким, разработчик на ядрото на Terra Classic, излезе с друго предложение за общността.

Предложението има за цел да възстанови загубените такси през периода 21-28 септември миналата година, след като в блокчейна на Terra Classic беше активиран 1.2% данък върху изгорените токени. Общият размер на възстановяването е 295 милиона токена LUNC.

Предложение за възстановяване на средства от Terra Classic

Основният разработчик на Terra Classic Едуард Ким представи предложение за възстановяване на разходите на инвеститорите, които са загубили в такси за LUNC в периода 21-28 септември миналата година.

След активирането на данъка за изгаряне от 1.2% на 21 септември някои транзакции претърпяха неуспех, но данъкът за изгаряне беше наложен, което накара инвеститорите да загубят своите LUNC токени. Според Едуард Ким транзакциите в тестовата мрежа са били успешни, но при транзакциите в Columbus-5 изчисленията на газа са били компрометирани.

Разработчикът на софтуер и сътрудник на Terra Classic „StrathCole“ идентифицира 10,927 транзакции, които са се провалили през периода. Общият размер на възстановените суми възлиза на 295 милиона LUNC токена.

От общото възстановяване 165 милиона LUNC идват от портфейли на CEX, а останалите LUNC идват от неидентифицирани портфейли на CEX. Terra Grants Foundation (TGF) ще се свърже с централизираните борси, за да намери най-добрия начин за възстановяване на токените. Портфейли с под 10 LUNC няма да бъдат възстановени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Каква е експозицията на Ел Салвадор към Биткойн?


Разработчиците вече са подготвили скриптове в GitHub за възстановяване на средствата на съответните собственици. TGF ще възстанови суми на 2,214 портфейла с по 5-10 милиона LUNC, което е почти 131 милиона токена LUNC. Всяко излишно количество, което не може да бъде идентифицирано, ще се върне в пула на общността.

Цена на LUNC

Цената на Terra Classic (LUNC) падна с около 2% през последните 24 часа, като в момента се търгува на ниво от $0.000179. Освен това обемът на търговията е намалял с 24% през последните 24 часа, което показва спад на интереса.

Въпреки това цената на LUNC показва сила, тъй като общият размер на стейкнатите токени също достигна над 900 милиарда отново миналата седмица. Междувременно общността гласува по ключови предложения за увеличаване на процента на изгаряне и подобряване на веригата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене