НАЧАЛО Други

Тази предварителна продажба събра над $13.2 милиона – остават по-малко от $200,000

04.01.2023 16:29 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази предварителна продажба събра над $13.2 милиона – остават по-малко от $200,000

Последен шанс да станете чaст от тази предварителна продажба. Тя събра над $13.1 милиона, останаха по-малко от $300,000.

Oстават едва два дни инвеститорите да се включат в предварителната продажба на Dash 2 Trade – платформа за сигнали за криптовалута и анализи, която набра повече от $13.24 милиона до момента.

Инвеститорите в платформата за търговско разузнаване са вложили повече от $650,000 само в рамките на последните двадесет и четири часа.

Тъй като проектът бързо се приближава до целта си от $13.42 милиона, няма време за губене, защото остават малко повече от $200,000 преди да приключи предварителната продажба.

Много експерти в индустрията смятат, че Dash 2 Trade може да генерира печалби, които ще достигнат до 10x през 2023 г. Поради факта, че притежава редица функции и възможности, които са уникални, Dash 2 Trade може да стане много популярна платформа за търговци, които търсят преимущество на разширяващия се пазар на криптовалути.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Бета версията стартира днес

Бета версията на таблото за управление на Dash 2 Trade ще стартира днес в 17:00 българско време, което е страхотна новина за инвеститорите. Това е в контраст с много други крипто проекти, които стартират с обикновен уебсайт и базова концепция.

Крипто листингите започват много скоро – след седмица

Токенът Dash 2 Trade (D2T) ще бъде изброен на три централизирани борси (CEX): Changelly Pro, LBank и BitMart, както и на водещата децентрализирана борса Uniswap, като първото листване е планирано на 11-ти януари (следващата сряда).

По-малко от 2.3% от токените Dash 2 Trade, предоставени по време на предварителната продажба, все още са налични за закупуване, така че остава малко време, за да се възползвате от кампанията.

По време на настоящия (4-ти и последен) етап от предварителната продажба, Dash 2 Trade е на цена от $0.0533, но се очаква криптовалутата да бъде качена на CEX на по-висока цена.

d2t

Какво прави Dash 2 Trade толкова добра платформа?

Платформата за крипто търговия, предлагана от Dash 2 Trade, не прилича на нищо друго, което е налично в момента. Системата за класиране на предварителни продажби – Dash Score, може в крайна сметка да замени други доказани вече начини и да се превърне в индустриален стандарт за оценка на криптовалути в предварителна продажба.

Екипът обещава, че все повече функции ще бъдат активирани с напредването на разработката. Окончателната версия на таблото за управление ще съдържа копитрейдинг, социални анализи, ботове за търговия, създател на стратегия с изчерпателно тестване на минали събития, нотификации за крипто търговия, технически индикатори, графики и турнири за трейдъри.

Освен това, Dash 2 Trade ще стартира трейдърска академия, наречена “Learn 2 Earn”, която ще позволи на потребителите да печелят D2T токени, докато продължават обучението си.

Истината е, че много платформи в момента предоставят подобни функции като Dash 2 Trade – Cointelegraph, Glassnode и Cryptohopper са само част от имената, но този проект може да се конкурира с установените имена, и най-важното – на такава ниска цена.

d2t

Колко струва достъпът до платформата?

В сравнение с терминала на Bloomberg, както и Glassnode, достъпът до Dash 2 Trade струва почти нищо – 400 D2T токена за стартовия план и 1,000 D2T за професионалния. Редно е да отчетем, че има и безплатна версия, която също има предостатъчно функции, ако искате да разучите платформата, преди да инвестирате.

Разбира се, с очакваното повишаване на търсене на токена, може да се очаква тези 400 до 1,000 D2T токена абонаментна такса да скочат.

d2t

Рецептата за успех е опитният екип

Dash 2 Trade натрупа значителна база от последователи за краткото време от началото на предварителната си продажба през октомври 2022 г.

Той вече има 70,000 потенциални потребители, които се интересуват от инвестиране във финансови пазари, благодарение на партньорството си с Learn 2 Trade. Този проект има 28,000 членове в своята частна група Telegram в допълнение към своите 37,000 последователи в Twitter.

Слоганът на Dash 2 Trade е “създаден от трейдъри за трейдъри” и предстоящото пускане на демо версията с предварителната продажба е впечатляващо постижение за толкова нов проект.

Инвеститорите трябва да очакват всяка седмица приблизително от 20 до 30 нови предварителни продажби на крипто проекти, като те ще имат достъп до демо версията на зоната за предварителни продажби и нейната иновативна система за анализ и оценяване – Dash Score.

d2t

Заключение

Dash 2 Trade е готов за успех. Особено след срива на FTX, инвеститорите се нуждаеха от инструмент, който да им помогне да вземат информирани решения за новите си инвестиции. Това е основната причина предварителната продажба да приключи по-рано от очакваното и както видяхме от резултатите – над $650,000 бяха вложени само през последните 24 часа, а остават по-малко от $200,000 до края на предварителната продажба.

Екипът зад Dash 2 Trade е много опитен и има доказан опит във финансовите технологии. Това, съчетано със силна маркетингова кампания, означава, че платформата има шанс да постигне успех.

d2t

Често задавани въпроси

Защо Dash 2 Trade съкрати предварителната продажба?

Dash 2 Trade има за цел да предостави помощ на инвеститорите чрез своята платформа, като им помага да вземат информирани решения и да избегнат FTX 2.0. Другата причина за съкратената предварителна продажба се дължи просто на факта, че екипът за разработка работи изключително усилено и завърши целта по-рано от предвиденото.

Има ли шанс за 10Х печалби през 2023?

Има шанс D2T да скочи. Уникалните пазарни характеристики, широкото медийно отразяване, опитът на екипа и добрият маркетинг се очаква да донесат голям успех на платформата за крипто търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Как канадците харчат Биткойн през 2024 г.

След като премина през тежка зима, Биткойн започна 2024 г. с положителна нотка.

19.04.2024 11:35 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.