НАЧАЛО Алткойни

Тази меме криптовалута събра милиони в рамките на ден

31.01.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази меме криптовалута събра милиони в рамките на ден

В бърз и удивителен развой на събитията меме монета, GameStop, базирана на Solana, вдъхновена от GameStop, идентифицирана с познатия тикер $GME и търгуванa с двойката SOL/USD, успя да натрупа милиони само за няколко дни.

Крипто общността, добре запозната с непостоянния характер на меме монетите, отрази как този нов участник постигна несравним подвиг, изстрелвайки се до зашеметяващата пазарна капитализация от над $14 милиона в рамките на първите 24 часа от стартирането си.

Меме монетата се позиционира стратегически със слогана “Wall St. Can’t Stop It Now” на уебсайта си wallstsucks.lol, свързвайки идентичността си със сагата GameStop. Използването на тикера $GME също служи като почит към безпрецедентния възход на прочутата акция.

Въпреки стремителния си възход GameStop се сблъска с неуспех, когато профил на проекта в X (Twitter) беше забранен, което доведе до загуба на 85% от първоначалната му стойност. Въпреки това монетата демонстрира устойчивост, като се възстанови до пазарна капитализация от приблизително $6.5 милиона и допълнително си осигури листване на централизираната криптовалутна борса Poloniex.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.