НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

18.05.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

Altcoin Sherpa информира своите последователи в социалната медийна платформа X, че Render (RNDR), проект, фокусиран върху графичните процесори (GPU), се очаква да запази ниския си диапазон като подкрепа.

Altcoin Sherpa, уважаван глас в крипто общността, предполага, че Render (RNDR) е готов за значителни повишения, като се предполага, че веротно ще задържи долния край на диапазона като подкрепа.

Според графиката на анализатора зоната около $10 представлява долната граница на търговския диапазон, а горната граница е $12.72.

Към момента на писане на статията Render се търгува на цена от $9.92. Базираната на Solana (SOL) криптовалута, която се нарежда на 30-то място, отбеляза ръст от над 1% през последните 24 часа.

Освен това Altcoin Sherpa вижда бича краткосрочна перспектива за Биткойн (BTC), но изчаква топ криптовалутата да достигне по-високи ценови цели, за да потвърди възходящия си импулс.

BTC: (равновесният диапазон на монетата) EQ като цяло не е мястото, където искате да отваряте свежи лонг позиции според мен, изчакайте повече яснота. Все пак изглежда добре в краткосрочен план.“

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $66,993, което показва увеличение с повече от 1% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Aptos ще задмине Solana до три години според Артър Хейс

Артър Хейс от BitMEX наскоро прогнозира, че Aptos (APT), блокчейн мрежа от първи слой, ще изпревари Solana (SOL) до 2-3 години.

18.06.2024 6:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.