НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута привлича внимание с раздвижване на китовете

09.02.2023 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута привлича внимание с раздвижване на китовете

Фирмата за блокчейн анализи Santiment твърди, че един алткойн привлича все повече внимание, след като китовете са прехвърлили огромни количества от токена в Binance.

Според Santiment интересът към The Sandbox се увеличава, след като три адреса преместиха 78 милиона SAND токена на стойност $56 милиона на най-голямата криптоборса в света.

Транзакциите привлякоха вниманието на Lookonchain, блокчейн тракер в Twitter, който следи големи движения на китовете.

Друг актив, който в момента привлича забележително внимание, е SAND, след като трансферът на стойност $56 милиона отиде в Binance.

Santiment каза, че изглежда дългогодишните притежатели на SAND продават с печалба, след като напоследък цената остава предимно в застой.

Фирмата за блокчейн анализ прогнозира, че продажбите ще доведат до спад в цената на SAND, но след това тя може да се възстанови.

Те няма да имат проблем да го продават дори след като започне разпродажба], дори ще [я ускорят]. Но след като приключат и когато видите краткотраен спад, тогава може да се окаже добра възможност за влизане в позиция на SAND.

Към момента на писане на статията SAND се търгува на цена от $0.83 след 10% скок в рамките на последните 24 часа.

Santiment също така сподели, че два блокчейн проекта за изкуствен интелект (AI) – SingularityNET (AGIX) и Fetch.ai (FET) – също привличат вниманието на крипто общността.

Аналитичната платформа споделя, че проектите се възползват от по-широкия нарастващ интерес към AI.

Хайпът покрай AI ще остане…

Към момента на писане на статията FET се търгува за $0.52, като почти удвои цената си през тази седмица. AGIX се търгува на цена от $0.56 към момента на писане на статията, което е с около 250% повече от седмичното дъно от $0.16.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри


Santiment каза, че интересът като цяло към криптовалутите е достигнал своя връх през седмицата на 14 декември 2022 г., когато пазарите изглежда са достигнали дъното си. Но от аналитичната компания посочиха, че интересът продължава да се запазва след ралито в началото на годината.

Общото количество дискусии за крипто, които се провеждат в социалните платформи, остава високо, след като достигна своя връх през седмицата на 14 декември 2022 г. Въпреки че Биткойн все още е с 66% под най-високата си стойност за всички времена от ноември 2021 г., нарастващият интерес към криптовалутата е съвсем очевиден.

Според туит от Santiment, по-малките притежатели на Биткойн (BTC) изглежда отново се включват в криптопазарa, което е сигнал за оптимизъм сред търговците.

Има около 620,000 малки Биткойн адреса, които се появиха отново в мрежата, откакто FOMO [страхът от пропускане] се завърна на 13 януари, когато цената възстанови $20,000. Тези адреси с размер 0.1 BTC или по-малко нараснаха бавно през 2022 г., но през 2023 г. се забелязва завръщане на оптимизма сред търговците.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.