НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута има огромен потенциал в дългосрочен план според топ анализатор

02.06.2024 10:22 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута има огромен потенциал в дългосрочен план според топ анализатор

Гай Търнър, водещ на канала Coin Bureau, сподели прогнозите си за цените на Sui (SUI), предвиждайки "сериозен потенциал" за дългосрочен растеж.

Обяснявайки оптимистичната си перспектива, Търнър заяви:

Sui отговаря на профила на криптовалута, към която инвеститорите на дребно могат да се насочат. Тя има ниска цена, която може да създаде впечатление за значителни печалби. Освен това тя има по-малка пазарна капитализация в сравнение с повечето криптовалути, което означава, че е необходим по-малък капитал, за да се повлияе на цената ѝ. Освен това тя е лесно достъпна, тъй като е регистрирана на всички големи борси.

Търнър сподели още, че различни индикатори, като например общата заключена стойност (TVL) и броят на транзакциите във веригата за Sui, подсказват за краткосрочни мечи перспективи за монетата:

“Това, което е очевидно, е, че много от тези показатели на веригата показват, че търсенето няма положителна тенденция, което означава проблеми за цената на Sui. Важно е обаче да се отбележи, че подобни тенденции се наблюдават при почти всички други криптовалути.

Както бе споменато по-рано, интересът към алткойните в момента е нисък. Това предполага, че в краткосрочен план цената на Sui вероятно ще продължи низходящата си тенденция, заедно с показателите си от страна на търсенето, дори ако натискът от страна на предлагането отслабне.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.