НАЧАЛО Алткойни

Тази AI криптовалута може да се изстреля с над 200% според трейдър

26.03.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази AI криптовалута може да се изстреля с над 200% според трейдър

Известен крипто трейдър предполага, че бичият ръст при криптовалутите далеч не е приключил и очаква значителни ръстове при различните алткойн проекти.

Известен като Criptopaul, трейдърът подчертава, че на пазара на дигитални активи настъпва потенциална “параболична фаза”.

Според Criptopaul, Етериум  (ETH) е на път да надмине представянето на Биткойн (BTC) и да достигне исторически върхове, отбелязвайки началото на очакваното рали. Той прогнозира, че след подема на Етериум други проекти от първи и втори слой ще последват примера му, като много алткойни ще достигнат нови исторически върхове в резултат на усилията си от предишния цикъл.

Докато Етериум все още не е достигнал своите исторически върхове, BTC постигна този крайъгълен камък на 15 март. Criptopaul проявява особен интерес към OPSEC – проект, фокусиран върху изкуствения интелект (AI) и децентрализираните изчисления в облак. Той отбелязва, че OPSEC наближава края на продължителна фаза на натрупване, както показва моделът на Уайкоф, разработен от инвеститора Ричард Уайкоф за идентифициране на настройки за натрупване преди ралито.

Criptopaul си поставя за цел да достигне цена от $8 за OPSEC, което представлява значително увеличение от 234% спрямо настоящата цена от $2.39. Той подчертава важността на изучаването на метода на Уайкоф, който е оказал влияние върху неговата търговска стратегия.

Освен това Criptopaul предвижда значителен ръст в стойността на блокчейн платформата от първи слой Internet Computer (ICP), като отбелязва, че тя навлиза във фаза на експанзия. Той прогнозира, че ICP потенциално може да достигне нивото от $115, което означава значително увеличение от 579% спрямо текущата ѝ цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.