НАЧАЛО Други

Taurus завърши кръг на финансиране с помощ от банкови гиганти

18.02.2023 13:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Taurus завърши кръг на финансиране с помощ от банкови гиганти

Taurus завърши кръг на финансиране, подкрепен от две големи банки - Credit Suisse и Deutsche Bank, набирайки $65 милиона.

Taurus е базирана в Швейцария финтех компания, която предоставя инфраструктура и инструменти за търговия и попечителство на активи.

С новото финансиране Taurus планира да разшири още повече своите предложения и да предостави иновативни решения за пазара на дигитални активи.

Компанията иска да продължи да усъвършенства технологията и инфраструктурата си, за да отговори на нарастващото търсене на услуги, свързани с класа активи.

Освен това Taurus обяви, че ще използва набраните средства, за да привлече повече рaботна рака, която ще развие платформата и ще осигури повече сигурност на клиентите, както и разширяване на дейността в световен мащаб.

Според информацията швейцарската компания възнамерява да открие клонове в Обединените арабски емирства и Европа, както и да разшири дейността си в Югоизточна Азия и Америка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: $30,000 действа като „магнит“ за цената, твърди анализатор


Институциите от финансовия сектор, ръководили кръга на финансиране са Credit Suisse, Deutsche Bank, Pictet Group, Cedar Mundi и Investis Holding.

Credit Suisse и Deutsche Bank са утвърдени финансови институции със силно присъствие на световния финансов пазар.

Решението им да инвестират в Taurus е сигнал за нарастващ интерес към индустрията на дигиталните активи и потенциалът на блокчейн технологията да революционизира традиционните финанси.

Успехът на кръга демонстрира нарастващия интерес към индустрията и способността на компании като Taurus да предоставят така необходимата инфраструктура и инструменти за инвеститорите и институциите, които навлизат в това пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Израел атакува Иран: Златото и петролът поскъпнаха

Според източници, запознати с въпроса, Израел е извършил нападение срещу Иран. Това се случва след съобщенията на иранските държавни медии в началото на петък, в които се посочва, че иранските сили са унищожили безпилотни самолети след неотдавнашния удар на Иран по Израел с дрон.

19.04.2024 8:11 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е най-голямата заплаха за съюза

Алиансът БРИКС е изправен пред предизвикателство поради ескалиращото напрежение между Китай и Индия.

19.04.2024 7:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на златото

Златото преживява рязък ръст на бичите настроения, тъй като цените му се покачват на графиките през април 2024 г. Само в сряда цената на златото се повиши с близо 18 пункта, което представляваше увеличение от 0.75% в рамките на 24 часа.

18.04.2024 18:15 2 мин. четене

Дългът на САЩ и Китай може да има тежки последици за глобалната икономика

Международният валутен фонд (МВФ) призова правителствата на САЩ и Китай да предприемат действия за справяне с рязкото увеличаване на дълговете си, като предупреди за потенциални дълбоки последици за световната икономика и лихвените проценти, плащани от други държави.

18.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.