НАЧАЛО Други

Taurus завърши кръг на финансиране с помощ от банкови гиганти

февруари 18, 2023 13:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Taurus завърши кръг на финансиране с помощ от банкови гиганти

Taurus завърши кръг на финансиране, подкрепен от две големи банки - Credit Suisse и Deutsche Bank, набирайки $65 милиона.

Taurus е базирана в Швейцария финтех компания, която предоставя инфраструктура и инструменти за търговия и попечителство на активи.

С новото финансиране Taurus планира да разшири още повече своите предложения и да предостави иновативни решения за пазара на дигитални активи.

Компанията иска да продължи да усъвършенства технологията и инфраструктурата си, за да отговори на нарастващото търсене на услуги, свързани с класа активи.

Освен това Taurus обяви, че ще използва набраните средства, за да привлече повече рaботна рака, която ще развие платформата и ще осигури повече сигурност на клиентите, както и разширяване на дейността в световен мащаб.

Според информацията швейцарската компания възнамерява да открие клонове в Обединените арабски емирства и Европа, както и да разшири дейността си в Югоизточна Азия и Америка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: $30,000 действа като „магнит“ за цената, твърди анализатор


Институциите от финансовия сектор, ръководили кръга на финансиране са Credit Suisse, Deutsche Bank, Pictet Group, Cedar Mundi и Investis Holding.

Credit Suisse и Deutsche Bank са утвърдени финансови институции със силно присъствие на световния финансов пазар.

Решението им да инвестират в Taurus е сигнал за нарастващ интерес към индустрията на дигиталните активи и потенциалът на блокчейн технологията да революционизира традиционните финанси.

Успехът на кръга демонстрира нарастващия интерес към индустрията и способността на компании като Taurus да предоставят така необходимата инфраструктура и инструменти за инвеститорите и институциите, които навлизат в това пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Портфолиото на Уорън Бъфет е засегнато от банковата криза

Повечето инвеститори в S&P 500 губят пари заради банковата криза и изглежда, че дори Уорън Бъфет не е застрахован.

март 20, 2023 11:01 2 мин. четене

Правителството на САЩ съзаде криза, твърди Тайлър Уинкълвос

Тайлър Уинкълвос, съосновател на борсата за криптовалути Gemini, наскоро се обърна към Twitter, за да изрази недоволството си от банковата система на САЩ.

март 20, 2023 10:00 2 мин. четене

Credit Suisse ще бъде придобита от най-голямата швейцарска банка

Според запознати извънредната подготовка ще позволи поглъщането да се осъществи без обичайния “шестседмичен период на консултации” с акционерите.

март 20, 2023 9:00 2 мин. четене

Имплозията на SVB предизвика паника и рязък скок на сделките на DeFi пазара

Неотдавнашните финансови проблеми на Silicon Valley Bank (SVB) предизвикаха вълнообразен ефект в сектора на децентрализираното финансиране (DeFi), както съобщава DappRadar, платформа за пазарна информация.

март 19, 2023 20:00 2 мин. четене