НАЧАЛО Други

Съоснователят на 3AC разкритикуван за игнориране на призовка

февруари 11, 2023 13:05 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съоснователят на 3AC разкритикуван за игнориране на призовка

Ликвидаторите на фалиралия хедж фонд Three Arrows Capital (3AC) критикуват съоснователя Кайл Л. Дейвис за неподчинение на съдебна призовка.

В съдебно заявление, публикувано на 7 февруари, ликвидаторите изразяват недоволството си от Дейвис за това, че не е отговорил на призовката до 26 януари 2023 г. и е пренебрегнал указанията на съда. Ликвидаторите поискаха нова заповед с краен срок 16 март, в която Дейвис да изпълни призовката.

Дейвис получи призовка в Twitter заради активността си в платформата, но все още не е коментирал ситуацията. Междувременно кредиторите са все по-разочаровани от процеса на несъстоятелност, а ликвидаторите са иззели значителни активи.

Въпреки продължаващата ликвидация Дейвис и съоснователят Су Джу продължават напред с новата криптоборса GTX, която се стреми да набере $25 милиона.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Може да видим нови върхове в следващите месеци – Cred


Според съдебното досие “г-н Дейвис продължава да публикува в своя акаунт в Twitter, като открито игнорира указанията на съда и се радва на медийно внимание, докато продължава да осуетява усилията на чуждестранните представители да получат достъп до документи и информация”.

Развитието на делото предизвика критики от страна на представителите на криптоиндустрията, които призовават основателите да поемат отговорност за дължимите на кредиторите $3 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Планът на Ч. Палихапития за разобличаване на счупената финансова система на САЩ

Чамат Палихапития, милиардер и рисков капиталист, наскоро сподели мнението си за кризата във финансовата система на САЩ в новия епизод на подкаста “All-In”.

март 27, 2023 7:00 1 мин. четене

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене