НАЧАЛО Крипто Крими

Съдът няма да позволи на Сам Банкман-Фрийд да бъде пуснат от ареста преди делото

септември 29, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съдът няма да позволи на Сам Банкман-Фрийд да бъде пуснат от ареста преди делото

Искането на Сам Банкман-Фрийд да бъде освободен от федералния затвор в Бруклин преди съдебния процес по едно от най-значимите наказателни дела в историята на САЩ беше отхвърлено от окръжния съдия Люис Каплан.

През последните шест седмици Банкман-Фрийд е задържан в Метрополитенския център за задържане. Въпреки това съдията предостави разпоредба, която позволява на основателя на крипто платформата FTX да пристигне в съда по-рано в определени дни на процеса.

Юридическият екип на Банкман-Фрийд твърди, че ограниченият достъп до клиента им е попречил на подготовката на процеса. Те изразиха загриженост относно ограничената му диета, състояща се предимно от хляб и вода, допълнени с малко количество фъстъчено масло.

Освен това те изтъкнаха трудностите при получаването на рецептата му за Adderall – лекарство, използвано за лечение на ADHD и депресия.

Освен това съдия Каплан изрази опасения относно възможността Банкман-Фрийд да има мотиви да избяга, ако бъде освободен по време на процеса, особено ако обстоятелствата се развият негативно.

Правителството твърди, че Банкман-Фрийд е организирал измамна схема за няколко милиарда долара в продължение на няколко години в FTX. Той продължава да твърди, че е невинен, а съдебният процес ще започне следващия вторник.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Oснователят на Terra Luna най-вероятно ще бъде екстрадиран в САЩ

Според запознати източници висшият служител на правосъдието на Черна гора е изразил намерение да екстрадира До Куон, спорна фигура в сферата на криптовалутите, в САЩ, а не в Южна Корея.

декември 7, 2023 18:14 1 мин. четене

Украйна: Арестуваха държавен служител за присвояването на $1.5 милиона в крипто

Висшият антикорупционен съд в Украйна отне от бившия шеф на Държавната служба за специални комуникации на Украйна (SSSCIP) $1.5 милиона в криптовалути – по-специално Tether (USDT), TRON (TRX) и Биткойн (BTC).

декември 3, 2023 14:00 2 мин. четене

Кристиано Роналдо може да се наложи да плати $750,000 заради партньорството си с Binance

Футболната суперзвезда Кристиано Роналдо се оказа в интересна ситуация и може да се наложи да се споразумее в съда за огромна сума заради популяризирането на Binance, която по-рано се съгласи да плати огромна глоба от $4.3 милиарда и да освободи главния си изпълнителен директор Чанпен Джао като част от споразумение с регулаторните органи на САЩ.

декември 1, 2023 21:00 1 мин. четене

Хакер на нашумял блокчейн проект иска пълен контрол над мрежата

KyberSwap, агрегатор на децентрализирана борса (DEX) и протокол за ликвидност, който е в основата на ликвидния хъб на мрежата Kyber, стана жертва на целенасочен експлойт. 

декември 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.