НАЧАЛО Други

Съдят Кристиано Роналдо за колаборацията му с Binance

29.11.2023 9:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съдят Кристиано Роналдо за колаборацията му с Binance

Кристиано Роналдо е изправен пред потенциален съдебен иск заради връзката си с Binance, която е забъркана в собствени правни спорове.

В иска, подаден в окръжен съд на Флорида, се твърди, че Роналдо е участвал в популяризирането и продажбата на нерегистрирани ценни книжа в сътрудничество с Binance. Ищците твърдят, че одобрението на Роналдо за борсата е довело до финансови загуби за потребителите.

В средата на 2022 г. Роналдо си партнира с Binance, за да популяризира своята колекция от незаменяеми токени (NFT). В иска се твърди, че одобрението на Роналдо е повлияло на потребителите да се ангажират с Binance за други дейности, свързани с криптовалути, което е довело до инвестиции в нерегистрирани ценни книжа, като например BNB и програмите за доходност на криптовалути на Binance.

В жалбата Роналдо е обвинен, че е насърчил милионите си последователи да инвестират в Binance, като по този начин е подпомогнал платформата в набирането на инвестиции в нерегистрирани ценни книжа.

Значителното влияние на Роналдо е допринесло доста за нарастването на потребителската база на Binance. Неговите успешни NFT продажби допълнително засилиха репутацията на борсата, което доведе до забележителен скок в онлайн търсенето на “Binance”.

Въпреки че Роналдо не е рекламирал пряко Binance, в иска се твърди, че той е трябвало да знае за продажбата на ценни книжа на криптовалута от Binance.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 5 ключови стратегии за инвестиция от Уорън Бъфет

Уорън Бъфет, известен с проницателните си инвестиционни стратегии и филантропските си начинания, е натрупал богат опит в преодоляването на различни икономически условия, включително периоди на висока инфлация. 

12.04.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Китайският юан официално задмина долара в Русия

На фона на инициативите на БРИКС за дедоларизация китайският юан официално изпревари щатския долар като основна търгувана валута в Русия.

12.04.2024 17:00 2 мин. четене

Бизнесдама бе осъдена на смърт заради историческа измама за милиарди

В знаков съдебен процес в правната история на Виетнам 67-годишна виетнамска строителна предприемачка е изправена пред кулминацията на десетгодишната си разхитителна дейност.

12.04.2024 15:00 2 мин. четене

Федерални регулатори започват разследване срещу топ американска банка

Множество федерални регулатори, включително Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC), Службата на валутния контрольор (OCC) и различни служби на Министерството на финансите, разследват процедурите за проверка на клиенти на Morgan Stanley в отдела за управление на богатството за потенциални рискове от пране на пари. Това разследване следва подобна проверка на Федералния резерв.

12.04.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.