НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Stellar напред с 19% за деня, Cardano с 8%

ДЕК. 13, 2018 13:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Stellar напред с 19% за деня, Cardano с 8%

Те записаха 19% и 8% печалби срещу доминиращата криптовалута.

Stellar (XLM) и Cardano (ADA) са се справили изключително добре срещу Биткойн през последните 24 часа.


В дневния си връх XLM постигна 25% увеличение на цената спрямо щатския долар, достигайки $ 0.297. В рамките на 48 часа цената на XLM се повиши от $ 0.21 на $ 0.297, с повече от 38%.

За да отрази трикратното увеличение на стойността на Ripple през последните седем дни, Stellar и Cardano ще трябва да се увеличат с повече от 30% от текущия ценови диапазон, което е малко вероятно в краткосрочен план.

Но е важно да се признае, че краткосрочното нарастване на цените на XLM и ADA, за разлика от краткосрочния митинг на XRP, е предизвикано предимно от добри технически показатели и движения на цените, а не от поредица от събития и съобщения.

Откакто XLM демонстрира сериозно прекъсване на низходящата тенденция от средата на юли, беше съвсем очевидно, че ще има голямо рали за XLM. В рамките на четири дни, от 19 до 23-ти септември, цената на XLM почти се удвои от $ 0.17 на $ 0.29.

Подобно на Етериум и Ripple, Stellar имаше рязък спад в стойността от юли до септември, което беше случаят с повечето големи криптовалути, освен няколко изключения, включително Биткойн, EOS и Binance Coin.

Когато пазарът демонстрира обръщане на тенденцията в краткосрочен план, масово свръх-продадения XLM беше първият, който видя голямо движение в посока нагоре. Веднага след като XLM регистрира внезапен скок на обема на 19-ти септември, неговият импулс продължи да нараства, имитирайки краткосрочната тенденция на Ripple.

ADA демонстрира подобно движение като ранния стадий на корективните митинги на Ripple и Stellar тази седмица. В зависимост от обема и инерцията на Cardano, през следващите дни, Cardano може да претърпи голямо движение в посока нагоре.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Може ли Етериум да достигне $12,000 този цикъл?

 Сега анализаторите се обърнаха към графиките, за да се опитат да използват технически анализ, за ​​да определят къде според тях може да се озове цената на актива през следващите месеци. С остава...
ОКТ. 23, 2021 12:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

В Аржентина вече можеш да си купиш апартамент с Shiba Inu (SHIB)

Candoli Propiedades, аржентинска агенция за недвижими имоти в Санта Клара дел Мар, град, разположен на атлантическото крайбрежие на Буенос Айрес, обяви, че сега приема токена, вдъхновен от японската п...
ОКТ. 23, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света