НАЧАЛО Финтех

Sony навлиза в Web3 пространството

февруари 18, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Sony навлиза в Web3 пространството

Подразделението за интернет услуги на Sony си партнира с Astar Network, многоверижен център за децентрализирани приложения, за да предложи тримесечна инкубационна програма за Web3 проекти.

От средата на март до средата на юни програмата ще се провежда съвместно от Startale Labs, базирана в Сингапур компания, ръководена от главния изпълнителен директор на Astar, Сота Уатанабе.

Програмата за инкубиране ще приема кандидатури от 17 февруари и ще приключи на 6 март. Програмата ще се провежда предимно онлайн като комуникацията относно менторството и Web3 сесиите ще се осъществява чрез Slack.

Въпреки това демонстрационният ден ще се проведе лично в централата на Sony Group в Токио по време на Японската блокчейн седмица в средата на юни.

Програмата има за цел да избере 10 до 15 Web3 проекта от цял свят. Участниците ще имат достъп до осъществяване на директни контакти с глобални VC фирми и Web3 компании за обратна връзка и сесии за бизнес стратегия. Sony също така ще разгледа проекти, които показват обещаващи възможности за инвестиции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Няма да повярвате какво NFT продаде този потребител за $280,000


Sony активно проучва възможностите в областта на Web3. През ноември нейното дъщерно дружество, Sony Interactive Entertainment, публикува патент, който предполага, че NFT скоро може да бъде интегриран в линията конзоли за видеоигри на компанията, PlayStation.

Патентът обхваща система за проследяване на дигитални активи, свързани с видеоигри. Други компании за игри, като Square Enix, Ubisoft, Konami и Sega, също са стартирали проекти за NFT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Telegram Wallet Bot вече поддържа транзакции с USDT

Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да изпращат и получават Tether (USDT) в чатовете си. Понастоящем Tether е най-голямата стабилна монета по пазарна капитализация.

март 24, 2023 13:15 2 мин. четене

Ето как модните артикули могат да се превърнат в метод за безконтактно плащане

Curve, финансово супер приложение с четири милиона клиенти в 31 европейски държави, обяви ново партньорство с компанията за безконтактни плащания Digiseq.

март 22, 2023 13:05 2 мин. четене

Нигерийците вече могат да купуват криптовалути безопасно с MetaMask и MoonPay

ConsenSys обяви, че MetaMask, в партньорство с Web3 компанията за плащания MoonPay, разширява услугите си в Нигерия.

март 22, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум: Edge браузърът на Microsoft ще интегрира крипто портфейл

Според BleepingComputer, Microsoft разработва нова функция, която ще позволи на потребителите да изпращат и получават крипто активи директно през уеб браузъра на компанията.

март 21, 2023 16:00 1 мин. четене