НАЧАЛО Алткойни

Solana ще задмине Етериум в следващия бичи пазар според експерти – ето защо

21.01.2024 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana ще задмине Етериум в следващия бичи пазар според експерти – ето защо

Съоснователите на Glassnode, известна фирма за анализ на криптовалути, Ян Хапел и Ян Алеман, прогнозират, че Solana (SOL) ще надмине Етериум (ETH) с впечатляващите 500% в предстоящата бича серия.

Коментиряайки чрез акаунт познат като “Negentropic” в X (Twitter), Хапел и Алеман наскоро споделиха оптимистичните си прогнози за потенциалния възход на Solana.

Тяхната перспектива беше повлияна от дискусия с участието на макроикономиста Хенрик Зеберг и главния изпълнителен директор на Global Macroinvestor Раул Пал, в която фокусът беше върху потенциала за значително рали в графиката на SOL/ETH.

По време на интервюто Пал и Зеберг бяха попитани за предпочитанията им за крипто за инвестиция от $10,000 за 12 месеца, като конкретно разгледаха Етериум и Solana по отношение на възвръщаемостта, коригирана спрямо риска.

Разглеждайки неотдавнашната тенденция в представянето на Solana, Пал и Зеберг изразиха увереност в нейната силна инерция. Те очакваха Solana да запази възходящата си траектория, надминавайки Етериум, както се предполага от графиката SOL/ETH.

Съоснователите на Glassnode се задълбочиха в анализа на Пал и Зеберг, за да отговорят на въпроса с колко Solana може потенциално да надмине Етериум. Според анализите на Glassnode текущото съотношение SOL/ETH е приблизително 0.14, като съоснователите очакват значително увеличение на това съотношение:

Всички гледахме как Зеберг и Пал говорят за съотношението SOL-ETH. И двамата се съгласиха, че то изглежда бичи. Но – колко точно може да се повиши съотношението? Тази графика показва, че съотношението SOL/ETH може да се повиши до ~0.76 от сегашното ниво от ~0.14. С други думи, SOL може да надмине ETH с 4-5 пъти в крипто върховете.

Въпреки очакванията за силно представяне на SOL, пазарните експерти очакваха и значително бичо рали за Етериум.

След забележителния ръст миналия месец, който изстреля SOL до впечатляващите $126, криптовалутата преживя последващо отстъпление, което се дължи на прибирането на печалби от страна на инвеститорите и на по-широкия пазарен спад, особено повлиян от представянето на Биткойн след одобрението на спот ЕTF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.