НАЧАЛО Алткойни

Solana се изстреля с близо 30% – какво следва?

октомври 20, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana се изстреля с близо 30% – какво следва?

Solana (SOL) бързо се превръща в основна алткойн сензация, като се има предвид текущото ѝ ценово действие.

Цифровата валута се намира в параболичен подем, като цената ѝ на спот борсите се търгува около $26.90 на фона на 12.5% ръст за една нощ.

Това текущо представяне на цената на Solana е показателно за по-широк тласък на пазара, но видя SOL като един от най-големите бенефициенти на впечатляващото съживяване.

Така Solana ефективно намали загубите си и разшири печалбите си през последните седем дни. Към момента на писане на статията Solana се е повишила с повече от 26% през последните седем дни.

Въпреки че Solana е един от алткойните с продължително понижение от последната крипто зима, нейните бикове особено обичат да се възползват от новите пазарни тенденции в своя полза.

Като лост за този подем според мнозина послужи отхвърлянето на съдебния иск, предявен срещу ръководителите на Ripple Labs Крис Ларсен и Брад Гарлингхаус – ход, който като цяло се определя като победа за цялата крипто екосистема.

Монетата може и да надгради сегашната си инерция, за да начертае нов път към съпротивата от $30. Екосистемата подкрепя този амбициозен план, тъй като Deribit планира да обяви опциите на монетата SOL през следващите месеци.

Ключовото завръщане, което Solana раелизира, ѝ позволи да парира някои от дълбоките си понижения от миналия мечи пазар и днес тя е с 89% по-ниска от своя исторически връх (ATH), което е по-добър показател от тези на нейните колеги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.