НАЧАЛО Алткойни

Solana: Ето докъде потенциално може да стигне цената на алткойна

28.03.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: Ето докъде потенциално може да стигне цената на алткойна

Виден крипто анализатор предполага, че Solana (SOL), платформа за смарт договори, показва бичи признаци в различни времеви рамки.

В неотдавнашна видео актуализация Гай Търнър, водещ на Coin Bureau, подчертава потенциала на Solana за значителен пробив. Търнър анализира седмичните и месечните графики на Solana, като прогнозира потенциален скок от 35-45% над текущата ѝ цена от $300, позиционирайки я като силен конкурент на Етериум.

Търнър отбелязва, че Solana демонстрира сила и спрямо Биткойн, което той отдава отчасти на предстоящото халвинг събитие през април, което вероятно ще катализира по-широко рали на водещата криптовалута.

Що се отнася до потенциалния път на Solana към $300, Търнър подчертава значението на четири предстоящи етапа, очертани от фондацията зад проекта:

Първият етап, който вече беше постигнат през януари, включваше пускането на разширения на токена.

Вторият важен етап, пускането на нови клиенти за валидиране като Firedancer, се очаква да повиши значително скоростта на транзакциите на Solana.

Третият крайъгълен камък се върти около неуточнена институционална подкрепа, което показва нарастващия интерес на предприятията към използването на платформата на Solana за децентрализирани приложения.

Четвъртият крайъгълен камък насърчава разработчиците да използват инструментите на Solana за изграждане на продукти и услуги, което е сигнал за продължаващ растеж и иновации в екосистемата.

Търнър предполага, че постигането на тези основни етапи може допълнително да задвижи Solana към целта от $300 и нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.