НАЧАЛО Биткойн

Собственикът на Binance дава прогноза за следващия бичи пазар на Биткойн

юли 10, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Собственикът на Binance дава прогноза за следващия бичи пазар на Биткойн

По време на неотдавнашна сесия в Twitter Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на Binance, сподели своите прозрения и прогнози за бъдещия бичи поход на Биткойн.

Докато обсъждаше различни теми като интереса на BlackRock към крипто индустрията и продължаващите регулаторни действия срещу Binance, Джао представи своята гледна точка за следващото движение на цената на Биткойн.

Чанпен призна историческия модел на движение на цените на Биткойн, който обикновено следва четиригодишни бичи цикли. Той изрази убеждението си, че тази тенденция ще се запази и в бъдеще. Въпреки това Джао подчерта, че прогнозирането на бъдещето е несигурно по своята същност. 

Той изтъкна наближаващото халвинг събитие на Биткойн през 2024 г., и предположи, че 2025 г. потенциално може да бъде годината на следващия бичи пазар, който традиционно се наблюдава след халвинг:

Обикновено годината, следваща халвинга на Биткойн, е склонна да бъде бича година.

Когато беше запитан за неотдавнашното навлизане на BlackRock на пазара на спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF), Джао изрази оптимизъм и заяви, че това може да донесе значителни ползи за крипто сектора. Бяха изразени опасения относно потенциалния конфликт между големите традиционни финансови институции и децентрализирания характер на Биткойн.

Освен това той отхвърли притесненията за потенциалното навлизане на BlackRock в пазарния дял на Binance в бъдеще, като увери, че припокриването на потребителските им бази е минимално.

Той изтъкна готовността на Binance за увеличаване на обемите на търговия през следващите осемнадесет месеца поради нарастващия институционален интерес и предстоящото халвинг събитие на Биткойн.

По време на сесията в Twitter Джао беше попитан и за напредъка на регулаторните действия срещу Binance. Въпреки че не можа да предостави конкретни подробности, той потвърди ангажимента си за намиране на целесъобразно, разумно и взаимно приемливо решение в сътрудничество с регулаторните органи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

Доларът засенчва 115 други валути през последните 10 години, но не и Биткойн

Въпреки че премина през една от най-лошите инфлации на всички времена, щатският долар (USD) надмина 115 световни фиатни валути през последните 10 години на валутния пазар, но бе изпреварен от Биткойн (BTC).

септември 29, 2023 22:00 2 мин. четене

Биткойн: Края на годината може да е много силен за криптовалутата – ето защо

Крипто трейдърът Майкъл ван де Поуп остава оптимист за представянето на Биткойн (BTC) през следващите месеци, въпреки последните предизвикателства.

септември 29, 2023 13:00 2 мин. четене

Ще успее ли Биткойн да възвърне възходящата си траектория следващия месец?

“Като остави зад гърба си проблемите от 2022 г., Биткойн [BTC] започна 2023 г. с положителна траектория. Той успешно преодоля опасенията, свързани с тенденцията “Rektember”.

септември 29, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.