Home

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

27.11.2022 15:13 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

На официалния уебсайт на компанията вече се показва изскачащ прозорец, който потвърждава смъртта на Куландър и също така споделя някои подробности за неговите постижения.

“С най-дълбока тъга и натежало сърце ви информираме за кончината на нашия приятел и съосновател Тиантиан Куландър, който почина неочаквано в съня си на 23 ноември 2022 г.”, гласи съобщението

Куландър беше на 30 години и оставя след себе си съпруга и син.

Известен също като “TT”, Куландър беше съосновател на базираната в Хонконг Amber Group, която се описва като “доставчик нa криптофинансови услуги като осигуряване на ликвидност, търговия и управление на активи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата”.

Освен в Amber Group, TT е бил член на борда на компанията за електронни спортове Fnatic и е основал KeeperDAO – децентрализиран финансов протокол, който позволява на участниците да търгуват, заемат и залагат активи със защита от ботове, извличащи стойността на миньорите (MEV ботове).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 на най-евтини криптовалути за 2022 г.


Компанията описва ТТ като любящ и трудолюбив характер, който “влага сърцето и душата си в компанията” и я тласка към успех.

ТТ беше уважаван лидер на мисълта и широко признат като пионер за индустрията. Дълбочината на знанията му, желанието му да си сътрудничи и желанието му винаги да помага на другите бяха от полза за безброй стартъпи и физически лица. Неговите прозрения и креативност вдъхновиха много проекти, хора и общности.

Преди да започне работа в Amber Group през 2017 г., Куландър работи като трейдър на развиващите се пазари в най-голямата компания за финансови услуги Morgan Stanley. В началото на кариерата си той работи в екипа за търговия със структурирани кредити в Goldman Sachs за по-малко от година.

Криптообщността също сподели съболезнования в Twitter.

Никога не съм попадал на човек, за който да не можеш да кажеш нищо негативно. Почти невъзможен подвиг в тази индустрия и доказателство за характера му“, заяви известният крипто трейдър Hsaka.

Артър Чонг, партньор-основател на DeFiance Capital, спомена, че “индустрията е загубила млада, ярка и най-важното – добра душа“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Meta и Apple спират AI разработките в ЕС поради регулаторни опасения

Meta, следвайки примера на Apple, реши да спре пускането на нови функции с изкуствен интелект (AI) в Европейския съюз (ЕС) заради регулаторна несигурност.

19.07.2024 9:00 1мин. четене

BlockFi започва да връща средства на клиенти чрез Coinbase

Изпадналият в несъстоятелност крипто заемодател BlockFi се подготвя да върне средствата на своите клиенти този месец, като Coinbase ще се заеме с разпределението.

19.07.2024 8:00 2мин. четене

САЩ трябва да изчакат по-дълго преди да редуцират лихвените проценти – МВФ

На 18 юли Европейската централна банка (ЕЦБ) реши да запази основните си лихвени проценти непроменени, с което даде знак за пауза, насочена към преодоляване на продължаващите опасения за инфлацията.

19.07.2024 6:30 2мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Джо Байдън предполагаемо се оттегля от президентската надпревара

Президентската битка в САЩ между Джо Байдън и Доналд Тръмп може би върви към своя край.

19.07.2024 1:45 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.