НАЧАЛО Други

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

ноември 27, 2022 15:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

На официалния уебсайт на компанията вече се показва изскачащ прозорец, който потвърждава смъртта на Куландър и също така споделя някои подробности за неговите постижения.

„С най-дълбока тъга и натежало сърце ви информираме за кончината на нашия приятел и съосновател Тиантиан Куландър, който почина неочаквано в съня си на 23 ноември 2022 г.“, гласи съобщението

Куландър беше на 30 години и оставя след себе си съпруга и син.

Известен също като „TT“, Куландър беше съосновател на базираната в Хонконг Amber Group, която се описва като „доставчик нa криптофинансови услуги като осигуряване на ликвидност, търговия и управление на активи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата“.

Освен в Amber Group, TT е бил член на борда на компанията за електронни спортове Fnatic и е основал KeeperDAO – децентрализиран финансов протокол, който позволява на участниците да търгуват, заемат и залагат активи със защита от ботове, извличащи стойността на миньорите (MEV ботове).


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 на най-евтини криптовалути за 2022 г.


Компанията описва ТТ като любящ и трудолюбив характер, който „влага сърцето и душата си в компанията“ и я тласка към успех.

ТТ беше уважаван лидер на мисълта и широко признат като пионер за индустрията. Дълбочината на знанията му, желанието му да си сътрудничи и желанието му винаги да помага на другите бяха от полза за безброй стартъпи и физически лица. Неговите прозрения и креативност вдъхновиха много проекти, хора и общности.

Преди да започне работа в Amber Group през 2017 г., Куландър работи като трейдър на развиващите се пазари в най-голямата компания за финансови услуги Morgan Stanley. В началото на кариерата си той работи в екипа за търговия със структурирани кредити в Goldman Sachs за по-малко от година.

Криптообщността също сподели съболезнования в Twitter.

Никога не съм попадал на човек, за който да не можеш да кажеш нищо негативно. Почти невъзможен подвиг в тази индустрия и доказателство за характера му„, заяви известният крипто трейдър Hsaka.

Артър Чонг, партньор-основател на DeFiance Capital, спомена, че „индустрията е загубила млада, ярка и най-важното – добра душа„.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене