НАЧАЛО Биткойн

Смела прогноза за Биткойн ETF от топ крипто инвеститор

25.03.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смела прогноза за Биткойн ETF от топ крипто инвеститор

Самсън Моу, главен изпълнителен директор на Jan3 и твърд привърженик на евентуалното изкачване на Биткойн до $1 милиона, наскоро направи оптимистична прогноза за спот Биткойн ETF за предстоящата седмица.

Позитивната прогноза на Моу идва, след като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри борсово търгувани фондове, базирани на спот цената на Биткойн, в средата на януари, след месеци на очакване от страна на компаниите, които стартират тези фондове, и по-широката глобална Биткойн общност.

От самото си създаване тези ETF-и акумулират значителни количества Биткойн от пазара, като пиковите дневни покупки надхвърлят $10,000. Водещ е IBIT, ETF, оглавяван от BlackRock, който понастоящем притежава BTC на стойност над $15 милиарда, надминавайки големите централизирани борси за криптовалути като Kraken и OKX.

През последните дни обаче тези ETF-и отбелязаха значителни изходящи потоци, възлизащи на обща стойност над $850 милиона от Биткойн. Въпреки това Моу изрази увереност в обрат, като предположи, че тези изходящи потоци скоро могат да обърнат посоката си.

Той намекна в Twitter, че очаква тази седмица да се характеризира с “нетен приток“. Някои наблюдатели изтълкуваха този туит като отнасящ се до Биткойн ETF.

Междувременно цената на Биткойн надхвърли границата от $70,000, отбелязвайки днес увеличение от 8%, показвайки няколко последователни зелени свещи на графиката.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.