НАЧАЛО Алткойни

Сливането на Етериум може да не се случи, според Артър Хейс

септември 14, 2022 12:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сливането на Етериум може да не се случи, според Артър Хейс

Главният изпълнителен директор на платформата за обмен на криптовалути BitMEX казва, че се опасява, че предстоящото "Сливане" на Етериум (ETH) може да не се случи.

В неотдавнашно интервю за подкаста Bankless главният изпълнителен директор Артър Хейс заяви, че той и много други не вярват, че преходът на Етериум (ETH) към консенсусен механизъмза доказателство за залог (PoS) действително ще се осъществи.

Според Хейс най-добрият начин да се докаже, че актуализацията на Етериум ще се състои, е да се демонстрира как работи PoS и че настоящите децентрализирани приложения (dApps) са съвместими с него.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Колко ще изкарват Етериум валидаторите след Сливането?


Хейс казва, че засега не е видял нещо, което да индикира, че Сливането ще се случи.

Вашият отговор по подразбиране е: ‘Добре, покажете ми. Покажете ми доказателство за залог, покажете ми как работи всичко това, покажете ми, че всички различни приложения функционират точно както преди, покажете ми, че няма да има някакъв бъг, за който не сте помислили, краен случай, който ще избухне в лицето ви и ще се наложи хард форк, за да се върнете обратно към доказателство за работа (PoW).

Нищо няма да ми докаже, че [преходът] ще се случи, докато не се случи в действителност, и мисля, че много хора са на това мнение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.