НАЧАЛО Алткойни

Ще се завърнат ли криптовалутите в Китай – ето какво мисли съоснователя на Tether

03.06.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се завърнат ли криптовалутите в Китай – ето какво мисли съоснователя на Tether

Съоснователят на Tether Брок Пиърс наскоро намекна за потенциално завръщане в Хонконг, където първоначално пусна своята стабилна монета преди десет години.

Неговите забележки са в съответствие с усилията на правителството на Хонконг да привлече крипто индустрията обратно в региона.

Пиърс не се задълбочи в подробности относно плановете си или дали Хонконг ще служи като постоянна база. Въпреки това той изрази ентусиазъм от перспективите на града и описа текущите дискусии.

Неговите коментари идват на фона на скорошни събития, при които няколко големи борси за криптовалути, свързани главно с континентален Китай, оттеглиха своите заявления за лицензиране след новите разпоредби на Комисията по ценни книжа и фючърси. Тези разпоредби забраняват на лицензирани борси в Хонконг да обслужват жители на континента.

Въпреки строгата позиция на континентален Китай относно комерсиалните крипто дейности, мнозина виждат Хонконг като потенциална врата към огромния китайски пазар. Пиърс остава оптимист за бъдещето, вярвайки, че евентуалното завръщане на крипто от Китай е неизбежно, въпреки че моментът остава несигурен.

Докато обсъждаше регулаторния пейзаж на Хонконг, той похвали напредъка на града в предоставянето на яснота на инвеститорите. Пиърс вижда предимството на Хонконг пред други регионални играчи като Сингапур, Япония и Южна Корея по отношение на крипто политиките.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изключително оптимистична прогноза за цената на Биткойн от Bernstein

Bernstein прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $1 милион до 2033 г., като върхът на настоящия му цикъл ще бъде $200,000.

14.06.2024 16:30 2 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията в САЩ определя непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

14.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.