Home

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

14.06.2024 20:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

Но преди токенът да достигне бича фаза, инвеститорите все още трябва да се подготвят за възможно потапяне.

Обещаващо бъдеще на Toncoin

Цената на TON се е повишила с над 1.7% за една седмица като в момента се търгува за $7.79 и има пазарна капитализация над $18.9 милиарда, което я прави деветата по големина криптовалута.

Наскоро скокът на цените предизвика оптимистично отношение към TON и увеличи споменаванията в социалните медийни платформи, което е показателно за интереса към проекта.

Toncoin също така успя да задмине ETH що се отнася до уникални адреси, извършващи транзакции през последните десет от дванадесет дни.

Положителни индикации

Крипто анализаторът Али Мартинез публикува в Twitter, че TON е готов за бичи пробив, който може да тласне цената до $11 в краткосрочен план.

Въпреки това вероятно ще има малък период на консолидация, при който цените може да паднат до около $7.2, за да се натрупа ликвидност за дългоочакваното рали.

Анализи и пазарни тенденции

Разглеждайки данните на Santiment, компанията откри няколко неща, като например силен натиск за купуване, упражняван върху TON въз основа на увеличени изходящи потоци на обмен и повече предлагане извън борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.