НАЧАЛО Алткойни

Ще продължат ли инвеститорите в меме криптовалутата PEPE да трупат огромни печалби?

25.05.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще продължат ли инвеститорите в меме криптовалутата PEPE да трупат огромни печалби?

През последния месец Pepe (PEPE) се сблъска с нарастваща конкуренция на пазара на мемекойни, но последните развития предизвикаха значително възстановяване.

Само през последната седмица стойността на PEPE скочи с над 60%, достигайки $0.00001507 към момента на писане на статията.

През този период PEPE демонстрира силна възходяща тенденция, последователно постигайки по-високи върхове и по-високи дъна, пробивайки всички нива на съпротива и целяйки предишния си рекорд за всички времена от $0.00001535. Допълнително увеличение от около 10% може да подтикне PEPE да надмине този връх.

Въпреки това, някои индикатори предполагат потенциални предизвикателства в бъдеще. Паричният поток на Чайкин (CMF) показа значителен спад в притока на капитал, а индексът на относителната сила (RSI) също намалява, което показва, че бичият импулс може да губи пара. Ако мечият натиск се увеличи, цената на PEPE може да падне обратно между $0.00001149 и $0.00000898.

Шумът в социалните медии играе критична роля в траекториите на меме токена. Според данни на Santiment има значително увеличение на социалния обем и положителни настроения за PEPE. Тази нарастваща популярност в социалните платформи може да помогне за запазване на възходящата ценова тенденция.

Въпреки увеличаването на търговската активност, има забележим спад в растежа на мрежата, като по-малко нови адреси проявяват интерес към PEPE. Ако тази тенденция продължи, това може да повлияе отрицателно на скорошното рали на PEPE, подчертавайки необходимостта от устойчив нов интерес в подкрепа на дългосрочния растеж.

Освен това по-широките условия на пазара на криптовалута вероятно ще повлияят на траекторията на PEPE. Тъй като основните криптовалути като Биткойн и Етериум изпитват колебания, мемекойните често ги следват, или увеличавайки печалбите, или влошавайки загубите. Следователно наблюдението на цялостното пазарно настроение и основните крипто тенденции ще бъде от решаващо значение за инвеститорите в PEPE.

Гледайки напред, устойчивостта на възхода на PEPE ще зависи от способността му да поддържа ангажираност в социалните медии и да привлича нови инвеститори. Постоянната подкрепа на общността и положителните настроения могат да стимулират по-нататъшен растеж, но потенциалните инвеститори трябва да бъдат внимателни по отношение на присъщата нестабилност в пространството на меме криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута може да скочи с 50% преди по-сериозна корекция според анализатор

Популярният крипто трейдър Bluntz, известен с точните си алткойн прогнози, вярва, че меме токена Dogwifhat (WIF) е на път да претърпи значителен подем.

18.06.2024 15:30 2 мин. четене

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.