НАЧАЛО Алткойни

Ще листне ли Coinbase отново Ripple (XRP)?

март 18, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще листне ли Coinbase отново Ripple (XRP)?

Потенциалното възобновено предлагане на XRP в Coinbase ще бъде голямо събитие за общността на XRP, ако Ripple надделее в правния спор срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

В неотдавнашно интервю с водещия на “Thinking Crypto” Тони Едуард, главният юридически директор (CLO) на Coinbase, Пол Гревал обсъди въпроса и обясни процеса на възобновеното предлагане на XRP на крипто борсата.

Coinbase преустанови търговията с токена през януари 2021 г. след съдебния иск на SEC и запази токена спрян от предлагане въпреки призивите на общността на XRP.

Гревал изрази оптимизъм относно шансовете на Ripple, но подчерта, че повторното включване в списъка няма да зависи единствено от съдебната победа.

Според Гревал, Coinbase редовно оценява активите за включване, изключване от списъка или спиране на предлагането им и той разбира разочарованието на XRP общността.

Гревал похвали правния екип на Ripple за работата му и вярва, че решението на съда ще бъде в полза на Ripple.

Той обаче подчерта, че решението на Южния окръжен съд на Ню Йорк ще бъде първата стъпка в един по-дълъг процес и независимо от това кой ще спечели в съда, и двете страни вероятно ще обжалват.

Сроковете за повторно включване в списъка ще зависят от мотивите на решението, правната аргументация на съдията и оценката на решението на апелативния съд от страна на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво ще тласне Биткойн нагоре? Анализатор споделя прогноза


Като публично търгувана компания, Coinbase има отговорността да действа внимателно в тази област по отношение на всеки токен, който е обект на съдебен спор във федерален съд.

Coinbase ще започне процеса на преразглеждане веднага след появата на решението. Към момента на писане на статията цената на XRP е около $0.37 и все още е в низходящ тренд на еднодневната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене