НАЧАЛО Алткойни

Ще достигне ли Лайткойн (LTC) $100?

ноември 23, 2022 15:19 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще достигне ли Лайткойн (LTC) $100?

Въпреки негативната тенденция в криптовалутния сектор, Лайткойн (LTC) бележи значителен ръст и поддържа покупвателен натиск.

Към момента на писане на статията LTC се търгува на цена от над $78 като в рамките на 24 часа регистрира ръст от над 23%. 

Пазарната капитализация на LTC към момента на публикуване възлиза на над $5.65 милиарда, добавяйки над $1.4 милиарда за седмица. През последните 24 часа притокът към актива възлиза на над $1 милиард.

Бичият тренд при LTC отразява историческото движение на цените на актива преди събитията, свързани с халивнга. По-специално при халвингът от август 2015 г. и август 2019 г. активът прояви бичи импулс месеци преди събитието. Следващият халвинг на актива е насрочен за април 2024 г. 

Според данни от Santiment мрежата на LTC регистрира повишена мрежова активност, което показва повишено натрупване на актива.  В същото време последните печалби на криптовалутата доведоха до скок на цената на алткойна до нов едногодишен връх спрямо стойността на Биткойн (BTC). 

Santiment заявиха:

Скокът на цената на Лайткойн може да е шокирал някои от вас, но голямото натрупване на адреси беше ключът, който трябва да се наблюдава. През последните две седмици адресите, притежаващи от 1,000 до 100,000 LTC, натрупаха токени за $43.4 милиона по пътя към първия скок на цената над $80 от май насам.

Технически анализ на LTC

Бичият настроения около Лайткойн се демонстрират и в техническия анализ на монетата. Според данни дневните индикатори показват “силна покупка” на 16, подобно на пълзящите средни, които се движат около 14. Осцилаторите остават неутрални на ниво 8.


Изглежда че LTC в момента се насочва към $100, което вероятно ще действа като критично ниво на подкрепа към възстановяването на позицията от $150. Въпреки това Лайткойн общността в CoinMarketCap остава мечи настроена, прогнозирайки, че токенът ще се търгува на средна цена от $58.3 до 31 декември 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.