НАЧАЛО Алткойни

Ще достигне ли Лайткойн (LTC) $100?

ноември 23, 2022 15:19 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще достигне ли Лайткойн (LTC) $100?

Въпреки негативната тенденция в криптовалутния сектор, Лайткойн (LTC) бележи значителен ръст и поддържа покупвателен натиск.

Към момента на писане на статията LTC се търгува на цена от над $78 като в рамките на 24 часа регистрира ръст от над 23%. 

Пазарната капитализация на LTC към момента на публикуване възлиза на над $5.65 милиарда, добавяйки над $1.4 милиарда за седмица. През последните 24 часа притокът към актива възлиза на над $1 милиард.

Бичият тренд при LTC отразява историческото движение на цените на актива преди събитията, свързани с халивнга. По-специално при халвингът от август 2015 г. и август 2019 г. активът прояви бичи импулс месеци преди събитието. Следващият халвинг на актива е насрочен за април 2024 г. 

Според данни от Santiment мрежата на LTC регистрира повишена мрежова активност, което показва повишено натрупване на актива.  В същото време последните печалби на криптовалутата доведоха до скок на цената на алткойна до нов едногодишен връх спрямо стойността на Биткойн (BTC). 

Santiment заявиха:

Скокът на цената на Лайткойн може да е шокирал някои от вас, но голямото натрупване на адреси беше ключът, който трябва да се наблюдава. През последните две седмици адресите, притежаващи от 1,000 до 100,000 LTC, натрупаха токени за $43.4 милиона по пътя към първия скок на цената над $80 от май насам.

Технически анализ на LTC

Бичият настроения около Лайткойн се демонстрират и в техническия анализ на монетата. Според данни дневните индикатори показват „силна покупка“ на 16, подобно на пълзящите средни, които се движат около 14. Осцилаторите остават неутрални на ниво 8.


Изглежда че LTC в момента се насочва към $100, което вероятно ще действа като критично ниво на подкрепа към възстановяването на позицията от $150. Въпреки това Лайткойн общността в CoinMarketCap остава мечи настроена, прогнозирайки, че токенът ще се търгува на средна цена от $58.3 до 31 декември 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини