НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu (SHIB) може да се изстреля значително според топ анализатор

07.02.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB) може да се изстреля значително според топ анализатор

Крипто анализаторът Али Мартинез установи бичи сигнал за Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), който предполага потенциално рали.

Мартинез твърди, че индикаторът TD Sequential, известен с точността си при прогнозиране на ценовите движения, сигнализира за покупка за SHIB.

Според експертът това показва възможно покачване за 1000SHIB, като се прогнозира ръст до $0.010 или дори $0.011.

Индикаторът TD Sequential, разработен от пазарния експерт Томас Демарк, помага при забелязването на потенциални тенденции и обрати на различни финансови пазари, включително криптовалути.

Това мнение съвпада с обявяването от “Lucie“, маркетингов лидер на проекта Shiba Inu, на предстоящата интеграция на близо 1,000 нови проекта в Shibarium, решението от втори слой на проекта.

Луси подчерта, че макар фокусът да е върху включването на нови проекти, съществуващите партньорства ще продължат да бъдат поддържани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Shiba Inu (SHIB) може да се изстреля значително според топ анализатор”
  1. Teodor Dimitrov,

    Здравейте , цената $0.010 е за 1000 SHIB !Погледнете скрийншота на анализатора,горе вляво!Заглавието обърква читателя ! 🙂

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.