Home

Shiba Inu китовете отново показват висока активност след слабото представяне на цената

30.06.2024 15:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu китовете отново показват висока активност след слабото представяне на цената

Изглежда, че активността на китовете (големи инвеститори) в Shiba Inu (SHIB) се възстановява след период на спад и лошо пазарно представяне на токена.

Ончейн данните за SHIB показват обещаващи признаци, като през последните 24 часа са регистрирани 47 големи транзакции, което показва повишена активност сред основните притежатели.

SHIB отбеляза значителен обем транзакции, равняващ се на почти 948 милиарда за един ден, което бележи рязко увеличение. Това се случва след седемдневния връх от 6.24 трилиона SHIB на 24 юни, което предполага, че големите притежатели може би коригират позициите си.

Въпреки този рязък скок в активността, цената на SHIB остава относително непроменена, като се колебае около $0.000017.

Пазарните нагласи към SHIB са смесени. Индикаторите показват почти балансирана борба между купувачи и продавачи, с леко предимство на мечките. Това показва, че пазарът остава предпазлив по отношение на краткосрочното представяне на SHIB и в близко бъдеще е малко вероятно да настъпи значителна промяна в посока към покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този токен може да поскъпне с над 20%, а една от меме криптовалутите да загуби над 40%

Известен анализатор и търговец на криптовалути предполага, че алткойн, базиран на Етериум (ETH), може да е готов за значително възходящо движение.

20.07.2024 22:00 2мин. четене

Скорошна публикация на Илон Мъск предизвика скок при меме монета

Неотдавнашната активност на Илон Мъск в социалните мрежи предизвика забележителен ръст на Non-Playable Coin (NPC) – криптовалута, свързана с NPC мемето.

20.07.2024 19:00 1мин. четене

Цената на XRP реагира, след промяна на датата на делото със SEC

Токенът XRP на Ripple поскъпна значително с над 6% след пренасрочването на среща при закрити врата от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC), което породи нов оптимизъм за възможно уреждане на продължителния правен спор между Ripple и SEC.

20.07.2024 16:30 2мин. четене

Етериум по-децентрализиран ли е от Биткойн?

Наскоро Виталик Бутерин говори на конференцията ETHCC в Брюксел за децентрализацията на Етериум в сравнение с Биткойн и други блокчейн системи.

20.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.