НАЧАЛО Алткойни

Ще се възстанови ли LUNA?

май 14, 2022 19:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще се възстанови ли LUNA?

Трудно е да се има вяра в Terra в момента.

Мрежата стана обект на дискусия по време на голям срив на цените тази седмица. 


До Куон, основателят на мрежата Terra, изглежда все още мисли, че може да има възстановяване. Той се опитва да успокои инвеститорите, откакто проектът започна сериозно да пропада. Той прави това чрез тристранния подход на разработчиците към спасяването на продукта.


Първите две части на плана включват голямо изгаряне на TerraUSD (UST-USD), за да стабилизира токена обратно на $1. Над 371 милиона UST в мрежата на Етериум (ETH-USD) ще бъдат изгорени, както и всички UST, останали в пула на общността на Terra. Третата част от този план включва залагане на 240 милиона LUNA, за да се стабилизира управлението и да се даде на един голям притежател да завземе контрол над мрежата.


В допълнение към тези планове, разработчиците приемат и предложение на общността за увеличаване на скоростта на изгаряне на UST. Освен това те временно спряха напълно блокчейна, замразявайки всички неуредени транзакции. Това бе направено, за да се попречи на потребителите да се възползват от ниската цена на LUNA и да изкупят прекалено много токени наведнъж.


Докато криптовалутата LUNA сега се търгува около $0.0004, инвеститорите може да се откажат от мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ‘оправя инфлацията’, твърди автор

Може ли този план на До Куон да спаси мрежата на Terra?


Мнозина се съмняват. Изглежда, че повечето дискусии за мрежата онлайн са доста негативни, като много инвеститори вече смятат проекта за мъртъв. Тревър Дженевайн от The Motley Fool съветва инвеститорите да странят от LUNA сега, дори на тази изключително ниска цена. Уебсайтовете за прогнозиране на цените като CoinPriceForecast и DigitalCoinPrice също не виждат възможности за растеж на мрежата на хоризонта. Двата сайта предвиждат цена в края на годината съответно от 6 цента и под 1 цент за LUNA.


Други все още имат известна надежда за мрежата. Уебсайтът за крипто анализ InvestingCube каза, че възстановяването на цената на LUNA е съвсем възможно. Докладът предполага, че връщането на UST до $1 може да катализира печалбата на LUNA, позволявайки му да си върне основата. 

Сайтът за прогнозиране на цените WalletInvestor остава изключително оптимистичен със своята 12-месечна прогноза за LUNA. Според тях монетата може да достигне $151 до май 2023 г. Междувременно партньорската агенция Gov Capital прогнозира цена от $108 за монетата за същия период от време.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене