НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн 'оправя инфлацията', твърди автор

МАЙ. 14, 2022 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн 'оправя инфлацията', твърди автор

С настоящата нестабилност на глобалния пазар, идеята, че Биткойн (BTC) е сигурно убежище срещу инфлацията, беше поставена под съмнение, а водещият дигитален актив претърпя огромен низходящ натиск през последните седмици и месеци.

Австрийският икономист и автор на “Биткойн Стандартът” Сайфедеан Амус говори за достойнствата на Биткойн в скорошно интервю с Лекс Фридман в неговия подкаст, публикуван на 11-ти май.


Интересното е, че Амус обсъди ползите и критиките на Биткойн, докато предизвикателства като буйна инфлация засягат различни икономики по целия свят, тъй като активът в момента претърпява мечи период на пазара. По тези глобални проблеми икономистът заяви:


“Мисля, че много голям брой проблеми в света са причинени от лесни пари, са причинени от инфлация и са причинени от това, че правителството има достъп по същество до безкрайно прибягване до богатството на хората и мисля, че Биткойн коригира това.”


Той добави:


“Той съчетава продаваемостта на златото във времето с фиатната продаваемост в пространството в един неизменим пакет, който никой не може да промени.”

Нещо повече, икономистът подчерта, че консенсусните параметри на Биткойн не са се променили, като каза, че те все още са същите.


Амус посочи, че по-голямата част от другите цифрови валути, ако не и всички, са претърпели няколко хард форка, които общността смята за подобрения. Той отправи коментар към създателите и основателите, като каза: “Биткойн не може да надгражда, но ние надграждаме през цялото време.”


НЕ ПРОПУСКАЙ: Ще изчезне ли Terra (LUNA) след скорошните събития?

Авторът изрази мнение:


“Знаете какво още се надгражда през цялото време, Facebook, Apple, Amazon. Всичко, което се централизира, е много лесно за надграждане и точно затова, както казва Майкъл Сейлър, тези неща са нечия отговорност, те са ценна книга. Вие носите нечия техническа и икономическа отговорност, която те могат да форкнат и могат да увеличат 10 пъти предлагането утре.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Юли МАЙ. 15, 2022 Биткойн е свобода за хората от хегемонията на долара и за това Америка се бори против него. Кера МАЙ. 15, 2022 Ако Америка се бореше срещу биткойн,нямаше да има толкова много копачи там.Щяха да бъдат забранени поради очевидния предтекст за ЕКОЛОГИЯТА Ruja kurvalan МАЙ. 17, 2022 One coin пък щеше да оправя биткойна,а се оказа обикновена пирамида ,както и самият биткоин
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света