НАЧАЛО Биткойн

Сега е последният шанс да купите Биткойн под $70,000 – PlanB

21.05.2024 2:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сега е последният шанс да купите Биткойн под $70,000 – PlanB

Известният крипто анализатор PlanB предполага, че Биткойн (BTC) проявява подобни модели на поведението си като през 2017 г. преди драматичното си покачване.

PlanB твърди, че BTC в момента е във фазата на бичи пазар вече четири месеца, маркирана с четирите червени точки на неговата графика. Той отбелязва, че този модел напомня на „настроенията от 2017 г.“.

Според графиката на PlanB Биткойн се търгуваше около $1,200, когато достигна четвъртата си червена точка през 2017 г., след което скочи до $20,000 до края на годината.

Анализаторът също така изследва различни варианти на индикатора за реализирана себестойност на Биткойн, който измерва стойността на монетите при последната им цена на транзакция.

Графиката на PlanB включва петмесечната, двугодишната и общата реализирана себестойност на BTC, което показва, че текущата цена на BTC е над всичките три показателя. Това предполага, че дните на търговия с BTC на сегашните му нива може да са преброени.

Анализаторът намеква, че това може да е „последният шанс за закупуване на Биткойн под $70,000“.

Освен това PlanB показва, че в исторически план цената на Биткойн има тенденция да се покачва рязко няколко месеца след халвинг събитие, докато приходите на копачите се възстановяват. Той прогнозира значително възходящо движение за BTC по-късно през 2024 г., в съответствие с миналите тенденции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Как борсово търгуваните фондове може да манипулират цената на Биткойн

Марк Юско, хедж фонд експерт, съосновател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital предостави своя коментар върху сложните методи, чрез които борсово търгуваните фондове (ETF) може да влияят върху цените на Биткойн (BTC).

22.06.2024 14:30 2 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

$545 милиона напуснаха Биткойн ETF-ите: До къде може да падне цената?

Последните данни на Farside показват, че тази седмица американските спот Биткой ETF-и са отбелязали отлив от $545 милиона, което показва нарастваща предпазливост от страна на инвеститорите.

22.06.2024 11:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.