НАЧАЛО Биткойн

Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер

декември 13, 2022 7:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер

Според Макс Кайзер Биткойн (BTC) може да претърпи значителен подем дори преди следващия халвинг на мрежата, предвиден за 2024 г.

В ново интервю за Stansberry Research дългогодишният Биткойн бик каза, че предвижда цената на BTC да се покачи през следващите няколко десетилетия.

Посоката за Биткойн от 13 години е нагоре и ще бъде нагоре през следващите 20, 30, 40, 50 години… 

Въпреки че цената на флагманската криптовалута е спаднала с около 75% от най-високата си стойност за всички времена, Кайзер посочи, че хеширащата мощност на BTC е рекордно висока, което сигнализира, че активът е по-здрав от всякога.

Скоростта на обмен на данни в мрежата на Биткойн се нарича хеширащата мощност или хашрейт. Това е мярка за общата изчислителна мощност, която се използва за добиване на нови блокове в блокчейна. Обикновено се измерва в брой хашове в секунда (например терахаш в секунда или TH/s) и представлява броя на изчисленията, които мрежата е в състояние да извърши за определено време. 

По-високият хашрейт обикновено показва, че мрежата е по-сигурна и че нови блокове се добавят към блокчейна по-бързо. Важно е обаче да се отбележи, че този показател на мрежата на Биткойн може да варира с течение на времето в зависимост от различни фактори, като например броя на миньорите, участващи в мрежата, и трудността на процеса на добив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ветеран трейдър споделя какво да следим


Кайзер сподели:

За всички онези хора, които искат да направят адекватно проучване, те ще видят, че настоящата цена действително е отлична входна точка… и [Биткойн] очевидно ще се справи по-добре от всички фиатни пари.

И според мен превъзхожда златото… Гледам силата на мрежата, [това е] числото, което гледам. Не гледам толкова цената, гледам как се справя мрежата и как се справя хашрейтът и [дали] хората внасят капитал в мрежата, а това е на исторически максимум. Така че за мен Биткойн е на исторически връх днес. [Цената му е изоставащ индикатор].

Според известния Биткойн бик криптовалутата може „абсолютно“ да направи огромни движения през 2023 г., като отбелязва, че „цената ще навакса, както винаги прави“.

Макс Кайзер е американски телевизионен водещ, предприемач и бивш брокер на ценни книжа. Той е водещ на финансовата телевизионна програма „Keiser Report“ по RT и автор на книгата „Новата парадигма за финансовите пазари: Кредитната криза от 2008 г. и какво означава тя“

Той е известен с противоречивите си и откровени възгледи за финансите и икономиката и е виден защитник на използването на Биткойн и други криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

С края на януари инвеститорите започват да проявяват признаци на алчност към криптовалутите, каквито не са наблюдавани от повече от година, по данни на Coinglass.

януари 31, 2023 7:01 2 мин. четене

Биткойн: „Очаква ни дълга година“, твърди Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен разгледа историческото движение на цената на Биткойн (BTC) с цел да разбере какво може да предстои.

януари 30, 2023 20:00 2 мин. четене

Ще има тест за Биткойн преди да се изстреля – макроикономически експерт

Икономическият експерт Лин Олдън твърди, че макроикономическите условия подсказват за по-нататъшни ръстове на Биткойн (BTC) през следващите няколко месеца.

януари 30, 2023 14:10 2 мин. четене

Цената на Биткойн в Нигерия достигна $38,700

Цената на Биткойн в Нигерия се покачи до доста над нивата на световния пазар на фона на продължаващите усилия на централната банка да тласне гражданите си към дигитални пари.

януари 30, 2023 12:06 2 мин. четене