НАЧАЛО Алткойни

SEC започна преговори с компаниите, кандидатстващи за Етериум ETF

23.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC започна преговори с компаниите, кандидатстващи за Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е започнала дискусии с потенциални емитенти на борсово търгувани фондове (ETF) за Етериум относно техните S-1 регистрационни декларации, според високопоставен служител от една от фирмите емитенти.

В общи линии, това е само началото“, отбеляза служителят, като посочи, че Отделът за управление на инвестициите на SEC изглежда донякъде изненадан от внезапния фокус върху Етериум ETF. Въпреки ранния етап на тези дискусии, източникът изрази предпазлив оптимизъм относно напредъка към одобрението на ETH ETF-ите, като подчерта, че не очаква процесът да бъде спрян.

За да получат одобрение спот Етериум борсово търгуваните фондове, Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) първо трябва да одобри 19b-4 формулярите, в които се предлагат необходимите промени в борсовите правила, за да се позволи търговията с тези ETF- и. Преди това това бе направено по унифициран подход за Биткойн ETF-ите. След като 19b-4 формулярите бъдат одобрени, регистрационните заявления S-1, които предоставят подробна информация за ETF, трябва да влязат в сила, преди да може да започне търговията.

Обикновено емитентите преминават през цикъл на подаване, изменение и повторно подаване на тези формуляри, докато окончателните версии получат одобрение от SEC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.