НАЧАЛО Алткойни

Инвеститор купи Етериум за $24 милиона преди потенциалното одобрение на ETF

23.05.2024 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститор купи Етериум за $24 милиона преди потенциалното одобрение на ETF

Преди предстоящото решение на Комисията по ценните книжа и фондовите борси относно заявлението за спот Етериум ETF на Vaneck, инвеститорът Джеймс Фикел, известен с ранните си покупки на ETH и основател на фондация Amaranth, придоби значително количество от алткойна.

На 23 май 2024 г. Фикел закупи 2,642 ETH на стойност около $24.4 милиона, когато цената на Етериум се покачи над $3,800.

Тази неотдавнашна покупка е част от по-широката стратегия на Фикел, при която той придоби 14,494 ETH през последните три дни, финансирайки придобиванията си на обща стойност $53.3 милиона.

Агресивната серия от покупки на Фикел подчертава бичия му поглед върху Етериум, особено в очакване на решението на SEC относно ETF за Етериум. Доверието му в Етериум обаче не е ново, тъй като той се позиционира стратегически в търговската двойка ETH/BTC още от 30 декември 2023 г.

Инвеститори като Фикел се позиционират така, че да се възползват от потенциалното одобрение на Етериум ETF на Vaneck от страна на SEC. Въвеждането на такъв ETF би могло значително да подобри достъпността до алткойна за институционални инвеститори, което потенциално би повишило стойността му.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.