НАЧАЛО Биткойн

SEC ще решават за VanEck Биткойн ETF през февруари

декември 7, 2018 20:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SEC ще решават за VanEck Биткойн ETF през февруари

Очаквано, Комисията за ценни книжа и борси в САЩ отново отложи своето решение относно предложението за ETF, предложено от VanEck / SolidX. Комисията остава без възможност за по-нататъшни забавяния и абсолютното окончателно решение ще дойде на 27-и февруари 2019 гoдина.

Биткойн ETF: Последното закъснение

През юли бе съобщено, че решението на SEC за предложението от VanEck / SolidX за ETF най-вероятно ще се вземе през 2019 година.

Комисията забави своето решение многократно, последното от което се случи вчера на 6-и декември. Това обаче беше последното законно oтлагане и както е посочено в самата поръчка, SEC трябва или да одобри или да не одобри предложеното изменение на правилото на 27-и февруари 2019 година.

По-рано през септември, Елад Ройсман, избран от президента Тръмп, бе одобрен като най-новият комисар на SEC и включи старши състав, който в някакъв момент би трябвало да подкрепи Биткойн ETF.

Според правния експерт Джейк Червински, обаче, комисарите няма да имат роля в крайния срок на 27-и февруари. Той обясни:Решението ще бъде взето от персонала на SEC в отдела за търговия и пазари. Комисарите се включват директно, само ако има преразглеждане на първоначалното решение.Какво ще стане, ако не се приеме?

Един от най-належащите въпроси, освен това дали Биткойн ETF ще бъде одобрен, е това, което ще се случи, ако не бъде приет.

Червински дава яснота по въпроса:Те (VanEck / SolidX) могат да подадат жалба, за да могат членовете на Комисията да преразгледат решението на персонала. Това се случи с ETF-а на Уинкълвос, който беше отказан през март 2017-а, а след това комисарите потвърдиха решението през юли 2018 г.
https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини