НАЧАЛО Биткойн

Рязък спад в цената на Биткойн – над $600 милиона бяха заличени от крипто пазарите за час

13.04.2024 23:43 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рязък спад в цената на Биткойн – над $600 милиона бяха заличени от крипто пазарите за час

Крипто пазарът е на червено като цените на повечето активи претърпяха резки двуцифрени спадове в рамките на последния час.

В рамките на последните 60 минути цената на Биткойн е спаднала с над 6.2% до $62,600. За последната седмица най-голямата криптовалута по пазарна капитализация е загубила над 8% от стойността си.

През последното денонощие обемът на търговия също се е засилил като към момента на писане на статията е дстигнал почти $42 милиарда.

Само през последният час от пазара на криптовалути бяха ликвидирани позиции на стойност $610 милиона ($547 милиона в лонгове и $63 милиона в шортове).

Цената на Етериум също се срина под $3,000 след близо 7.7% спад за последния час при обем на търговия от $23.5 милиарда.

Общата пазарна капитализация на криптовалутите е загубила над 9% за последните 24 часа и към момента възлиза на $2.23 трилиона.

Еднодневният технически анализ на TradingView също обрисува изключително меча картина – обобщението, пълзящите средни и осцилаторите сочат към “продажба” със съответно 12, 10 и 2 сигнала.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.