Home

Русия приветства коментарите на Доналд Тръмп за спиране на войната в Украйна

08.07.2024 19:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Русия приветства коментарите на Доналд Тръмп за спиране на войната в Украйна

Руския президент Владимир Путин сподели миналата седмица, че е приел сериозно коментарите на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп относно начините за бързо разрешаване на конфликта в Украйна.

По време на неотдавнашния дебат с президента Джо Байдън, Тръмп заяви, че ще “сложи край” на ситуацията преди окончателното си встъпване в длъжност през януари 2025 г.

По време на пресконференция в Астана, Путин заяви:

Приемаме съвсем сериозно коментарите на г-н Тръмп относно неговата готовност и желание да сложи край на войната в Украйна

Той също така отбеляза, че не е запознат с конкретните планове на Тръмп, насочени към прекратяване на тази продължаваща вече три години ситуация.

Путин често изразява готовност за преговори, но неотдавна Русия предложи капитулация от страна на Украйна като условие за прекратяване на огъня. За да спре настъплението в южните и източните региони, които в момента са под украински контрол, руският президент призова украинските сили да се изтеглят оттам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.