Home

Ружа Игнатова може да е сменила пола си

19.11.2022 14:26 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ружа Игнатова може да е сменила пола си

Основателката на OneCoin и самопровъзгласила се за "криптокралица" Ружа Игнатова е единствената жена в списъка на ФБР с 10-те най-издирвани бегълци.

Игнатова изчезна през 2017 г., след като извърши измама за близо $4 милиарда със своята Понци схема OneCoin. ФБР предложи награда от $100,000 за предоставяне на информация, която може да доведе до нейния арест. Въпреки че властите я издирват от пет години, местонахождението ѝ продължава да бъде загадка.

Нова скица на Игнатова предполага, че криптокралицата може да е сменила пола си, за да избегне арест и да избегне проверка. Сега Игнатова може да е мъж, както предполагат последните скици, предоставени от TradingPedia – фирмата, която води проучването.

Пълна информация за последните скици на “CryptoQueen” Ружа Игнатова от TradingPedia можете да прочетете тук.

Брайън МакКол, анализаторът в TradingPedia, който ръководи проучването, заяви, че промяната на пола ѝ може да е причината властите да не успеят да я проследят.

Възложихме на художник на криминални скици задачата да проучи възможностите за това как може да изглежда Ружа Игнатова днес, въз основа на най-новите налични снимки преди изчезването ѝ през 2017 г. Помолихме ги да добавят пет години към възрастта ѝ, а също така да проучат вариантите тя да напълнее или отслабне, да премине през процедури на козметичната хирургия и дори да стигне до крайността да смени пола си.

Не е потвърдено обаче дали Игнатова е променила пола си, за да избегне властите. Тя остава беглец на свобода и за последен път е видяна да се качва на полет от България до Гърция през 2017 г. Полетът е бил от София до Атина и оттогава тя е в неизвестност.

Къде може да се крие криптокралицата Ружа Игнатова?

Журналистът Джейми Бартлет публикува серия от подкастове, в които подробно описва измамите и мошеническите дейности на Игнатова. Можете да слушате подкаста от поредицата за престъпленията на Игнатова, продуциран от Бартлет за BBC, тук.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) е мъртъв, твърдят от The Economist


“Смятаме също, че тя разполага с висококачествени фалшиви документи за самоличност и е променила външния си вид”, каза Бартлет. Той също така повдигна въпроса за малката вероятност тя да не е жива.

Освен това CBS News съобщи също, че “тя може да пътува с фалшив паспорт”. CBS добави, че тя може да говори английски, немски и български език и да променя самоличността си според ситуацията и местоположението. Новинарската медия добави, че тя има добри връзки в България, Германия, Русия, Гърция и Обединените арабски емирства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Tether и Bitfinex са изправени пред обвинения в пазарна манипулация

В резултат на важни правни промени Tether и Bitfinex са въвлечени в колективен иск с твърдения за манипулиране на пазара и антитръстови нарушения.

16.07.2024 22:00 1мин. четене

Още един крипто протокол стана жертва на хакерска атака

Крипто протокол току-що загуби милиони долари в алткойни по време на сериозен пробив в сигурността, както съобщи Cyvers Alerts.

16.07.2024 17:30 1мин. четене

Севернокорейски хакери са предполагаемо свързани с експлойт на крипто борса за $305 милиона

Последните събития сочат, че Lazarus Group, известна хакерска структура, спонсорирана от държавата, може да стои зад пробива на японската крипто борса DMM Bitcoin на стойност $305 милиона.

16.07.2024 8:30 1мин. четене

Потърпевш от фишинг атака успя да възстанови откраднати средства

Жертва на фишинг атака на стойност $24 милиона е получила частично възстановяване, след като извършителят доброволно е върнал част от откраднатите средства.

15.07.2024 23:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.