НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки очаква масивна разпродажба за Биткойн и недвижимите имоти

юли 18, 2022 8:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки очаква масивна разпродажба за Биткойн и недвижимите имоти

Aвторът на книгата "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки смята, че има възможност за продължение на корекцията.

Според публикация в Twitter на Кийосаки балонът на пазарът на активи, особено на Биткойн и недвижимите имоти, е на път да се спука и цените ще се сринат още повече. 

Той отбеляза, че се готви да реализира печалби с прогнозирания балон, като същевременно призова инвеститорите да се подготвят за масивна разпродажба.

Балонът на активите [ще се спука]. Цените на активите се сриват. [Аз съм] в кешова позиция в очакване да направя изгодни сделки, особено при недвижимите имоти и Биткойн. Фед прецака нещата. Не пропускайте най-голямата разпродажба на Земята. Погрижете се за себе си.


Забележително е, че Кийосаки остава бичи по отношение на Биткойн, като също така отдавна прогнозира спукване на пазарния балон. Преди това той призова инвеститорите да се подготвят за най-големия срив в света, като същевременно насърчава натрупването на конкретни активи, включително Биткойн, недвижими имоти, сребро и злато, на изгодни цени.

Споделяйки по-апокалиптична прогноза, Кийосаки предупреди за потенциална световна война, като същевременно посъветва инвеститорите да спестят злато, сребро, Биткойн, храна, оръжия и куршуми.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене