НАЧАЛО Финтех

Robinhood обяви партньорство с блокчейн проекта Arbitrum

01.03.2024 20:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood обяви партньорство с блокчейн проекта Arbitrum

Robinhood, известна със своите услуги за търговия с акции и криптовалути, разкри партньорство с Arbitrum - блокчейн от втори слой, изграден върху Етериум.

Това съобщение беше оповестено по време на събитието ETHDenver. Сътрудничеството има за цел да разшири възможностите на потребителите на портфейла за самостоятелно попечителство на Robinhood, като им предостави достъп до суапове в Arbitrum. Предвижда се функцията да бъде пусната в действие през следващите месеци.

Arbitrum функционира като блокчейн от втори слой, който улеснява по-бързите и по-рентабилни транзакции в сравнение с основната мрежа на Етериум. Понастоящем тя е водеща сред решенията от втори слой по отношение на общата заключена стойност (TVL), като може да се похвали с приблизително $3.2 милиарда, според данни на DefiLlama. 

Ей Джей Уорнър, стратегически директор в Offchain Labs, главният разработчик на мрежата Arbitrum, изрази увереност в сътрудничеството.

При положение че DeFi процъфтява в Arbitrum, интеграцията на една от най-известните платформи за търговия ще предложи евтини суапове в приложението на голям кръг търговци“, заяви Уорнър.

Йохан Кербрат, генерален мениджър на Robinhood Crypto, подчерта значението на това начинание: 

Навигацията и извършването на транзакции в мрежите от втори слой исторически представлява предизвикателство за тези, които не са запознати с криптовалутите. Robinhood Wallet обаче има за цел да опрости процеса, като по този начин подпомогне новодошлите в Web3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Топ германска банка ще предлага крипто услуги

Най-голямата федерална банка в Германия, Landesbank Baden-Württemberg (LBBW), с активи на обща стойност 333 милиарда евро, създаде стратегическо партньорство с Bitpanda Technology Solutions, водеща европейска крипто платформа.

16.04.2024 10:00 1 мин. четене

MasterCard и 1inch си партнират за нова крипто дебитна карта

1inch Network, компания за децентрализирани финанси (DeFi), в сътрудничество с Mastercard и Baanx, представи нова дебитна карта, оборудвана с функционалност за конвертиране на крипто във фиатна валута.

09.04.2024 16:00 1 мин. четене

Цените на тези три AI криптовалути скочиха след слухове за сливането им

Fetch.ai е в процес на обсъждане на потенциалното сливане на токените с SingularityNET и Ocean Protocol в токен ASI, чиято напълно разгърната стойност се очаква да бъде около $7.5 милиарда.

27.03.2024 22:00 1 мин. четене

Tурска банка разширява присъствието си в сектора на дигиталните активи с ново партньорство

Misyon Bank, пионерска необанка в Турция, разширява услугите си в областта на попечителството на дигитални активи и токенизацията чрез партньорство с швейцарския доставчик на попечителство на криптовалути Taurus.

26.03.2024 20:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.