НАЧАЛО Други

Robinhood делиства Cardano, Solana и Polygon

юни 10, 2023 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood делиства Cardano, Solana и Polygon

Гигантът в търговията Robinhood изключва от списъка няколко известни криптоактива в отговор на това, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) съди Binance и Coinbase за предполагаемо нарушение на законите за ценните книжа.

Според информацията, главният юридически директор на Robinhood, Дан Галахър, е казал на членовете на Конгреса, че компанията изключва от списъците си платформите за смарт договори Solana (SOL), Cardano (ADA) и Polygon (MATIC), след като SEC предприе действия спрямо индустрията на дигиталните активи по-рано тази седмица.

Освен това Галахър заяви пред Комисията по земеделие на Камарата на представителите, че Robinhood също ще преразгледа своите крипто опции занапред.

Галахър, който самият е бивш комисар на регулаторната агенция каза, че Robinhood “активно преглежда” жалбите на SEC, “за да определи какви действия да предприеме, ако има такива“.

По-рано тази седмица SEC подаде искове срещу Binance и Coinbase, двете най-големи платформи за обмен на криптовалути в света, за предполагаемо нарушение на законите за ценните книжа.

Според доклада, исковете на SEC показват, че трите дигитални актива се квалифицират като ценни книжа и по този начин предлагането им ще се квалифицира като продажба на нерегистрирани ценни книжа.

Новината за изключването от списъка изпрати триото активи надолу. Към момента на писане на статията SOL се търгува за $14.66, което представлява 24% понижение през последните 24 часа, докато ADA и MATIC се търгуват съответно за $0.241 и $0.588, което представлява понижение от 23.5% и 24.5% за деня.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.