НАЧАЛО Други

Robinhood цели да се конкурира с Coinbase чрез нови продукти

май 19, 2022 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Robinhood цели да се конкурира с Coinbase чрез нови продукти

Платформата за търговия на дребно Robinhood пуска нов портфейл за криптовалути и незаменими токени (NFT) в последния тласък на компанията да обхване и пространството за цифрови активи.

Според ново прессъобщение, търговският титан е започнал да разработва многоверижен портфейл Web 3.0, който ще позволи на инвеститорите да имат пълен контрол върху своите цифрови активи, както и да им предостави достъп до децентрализирани уеб протоколи.

Използвайки портфейла, търговците също ще могат да разменят крипто активи без мрежови такси, да се свързват с NFT пазари и да съхраняват свои собствени NFT и да печелят доходност, използвайки своите активи.

В скорошно интервю за CNBC главният изпълнителен директор и съосновател на Robinhood Влад Тенев каза, че портфейлът ще служи като начин за разширяване на достъпа до децентрализирани платформи за обмен и прехвърляне на собствеността върху дигиталните активи на техните собственици.

Нашата основна цел е да дадем на клиентите страхотен продукт, възможност не само да търгуват чрез централизираната борса на Robinhood, но и да запазим пълен контрол и попечителство върху техните ключове и да им помогнем да имат достъп до децентрализирани борси и да обменят монети…

Нашият фокус е просто да се уверим, че това е начинът за нашите клиенти да имат достъп до Web 3.0 и да поддържат самообслужване занапред.


НЕ ПРОПУСКАЙ: Какво да очакваме от дискусията „CBDC:Авангарда на финансите“?


Клиентите вече могат да се запишат в списъка с чакащи, за да получат ранен достъп до бета портфейла, който ще стартира някъде в средата на 2022 г. Според прессъобщението, пълният продукт трябва да бъде пуснат до края на годината.

Coinbase, най-голямата крипто борса в САЩ, също наскоро разшири своите крипто предложения с нов базиран на Етериум DApp портфейл и браузър, които са достъпни в приложението Coinbase. Портфейлът и браузърът първоначално ще бъдат предоставени на операционната система на мобилните устройства с Android.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене