НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви

октомври 16, 2022 14:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви

Авторът на книгата за лични финанси "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки потвърди прогнозата си за възможен икономически срив. 

Според Кийосаки Биткойн (BTC) е сред активите, които вероятно ще действат като хедж срещу несигурността. Той също така предупреди, че в случай на икономически срив активът няма да действа осигури доходи, заяви той в туит от 13 октомври. 

В този ред на мисли авторът препоръча да се потърси странична дейност, която да действа като източник на допълнителни доходи, ако икономиката се срине. 

Златото, среброто, Биткойн могат да защитят вашето богатство… но не и вашите ДОХОДИ. 

Когато икономиката се срива, фондовите пазари спадат, пенсиите се сриват, а безработицата се увеличава, една странична дейност може да ви осигури доход. 

Кой знае? Вашият страничен бизнес може да се превърне в следващия Amazon или Биткойн. Погрижете се за себе си. Бъдете нащрек.


Авторът на книгата „Богат татко, беден татко“ също така предупреждава да не се инвестира в недвижими имоти, като отбеляза, че има вероятност данъците да бъдат увеличени, тъй като стойността на имотите се обезценява в резултат на повишаването на лихвените проценти. 

Защо вече не препоръчвам недвижими имоти. В книгата си „Капиталистически манифест“ от 2022 г. заявих, че на изборите през 2020 г. марксистите ще завладеят САЩ. 

Марксистите ще повишат данъците върху недвижимите имоти, ще наложат контрол върху наемите, тъй като повишаването на лихвените проценти намалява стойността на имотите. Препоръчвам злато, сребро, Биткойн.

Последното мнение на Кийосаки съвпада с дългогодишното му виждане, че икономиката ще се срине в близко бъдеще, като обвинява политиката на Федералния резерв.

Той сподели на своите последователи в Twitter, че най-големият финансов катаклизъм от 90-те години на миналия век насам се задава заради безотговорната федерална парична политика на САЩ.

[…] Предупредих в книгите си, че най-големият срив [набира пара] от 90-те години на миналия век. Вместо да отстрани проблемите, ФЕД печата фалшиви долари. При този крах всичко се срива, дори златото, среброто и ВТС. Основен актив [ще бъде] вашата финансова мъдрост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене