НАЧАЛО Биткойн

Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви

октомври 16, 2022 14:42 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Робърт Кийосаки – Биткойн може да защити богатството ви

Авторът на книгата за лични финанси "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки потвърди прогнозата си за възможен икономически срив. 

Според Кийосаки Биткойн (BTC) е сред активите, които вероятно ще действат като хедж срещу несигурността. Той също така предупреди, че в случай на икономически срив активът няма да действа осигури доходи, заяви той в туит от 13 октомври. 

В този ред на мисли авторът препоръча да се потърси странична дейност, която да действа като източник на допълнителни доходи, ако икономиката се срине. 

Златото, среброто, Биткойн могат да защитят вашето богатство… но не и вашите ДОХОДИ. 

Когато икономиката се срива, фондовите пазари спадат, пенсиите се сриват, а безработицата се увеличава, една странична дейност може да ви осигури доход. 

Кой знае? Вашият страничен бизнес може да се превърне в следващия Amazon или Биткойн. Погрижете се за себе си. Бъдете нащрек.

Авторът на книгата “Богат татко, беден татко” също така предупреждава да не се инвестира в недвижими имоти, като отбеляза, че има вероятност данъците да бъдат увеличени, тъй като стойността на имотите се обезценява в резултат на повишаването на лихвените проценти. 

Защо вече не препоръчвам недвижими имоти. В книгата си “Капиталистически манифест” от 2022 г. заявих, че на изборите през 2020 г. марксистите ще завладеят САЩ. 

Марксистите ще повишат данъците върху недвижимите имоти, ще наложат контрол върху наемите, тъй като повишаването на лихвените проценти намалява стойността на имотите. Препоръчвам злато, сребро, Биткойн.

Последното мнение на Кийосаки съвпада с дългогодишното му виждане, че икономиката ще се срине в близко бъдеще, като обвинява политиката на Федералния резерв.

Той сподели на своите последователи в Twitter, че най-големият финансов катаклизъм от 90-те години на миналия век насам се задава заради безотговорната федерална парична политика на САЩ.

[…] Предупредих в книгите си, че най-големият срив [набира пара] от 90-те години на миналия век. Вместо да отстрани проблемите, ФЕД печата фалшиви долари. При този крах всичко се срива, дори златото, среброто и ВТС. Основен актив [ще бъде] вашата финансова мъдрост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Неактивен от 10 години Биткойн адрес се събуди и прехвърли милиони долари

След десетилетие на спящ режим беше прехвърлено значително количество Биткойн токени от портфейл на нов адрес, на обща стойност около $37.8 милиона, което се равнява на 1432.93 BTC.

юни 8, 2023 18:30 1 мин. четене

Биткойн: Анализатор предупреждава за предстоящ срив – ето защо

Популярен крипто анализатор направи прогноза за бъдещето на Биткойн, като въз основа на мечи сигнал предположи значителен спад.

юни 8, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Топ китовете продължават да трупат BTC

Платформата за крипто анализи Glassnode съобщи, че най-големите притежатели на Биткойн (BTC), които не държат активите си на борси, активно са трупали криптовалутата през последния месец и половина. 

юни 7, 2023 13:59 2 мин. четене

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.