Home

Ripple официално представи новата си стабилна монета

12.06.2024 20:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple официално представи новата си стабилна монета

На срещата на върха на общността XRPL, главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, представи RLUSD, нова стабилна монета.

Тази стабилна монета е подкрепена от щатския долар и има за цел да намали обикновено наблюдаваната волатилност на крипто пазара.

RLUSD е позициониран в сърцето на пакета от продукти и услуги на Ripple, които са предназначени да дадат на бизнеса и физическите лица по-сигурен избор на дигитална валута.

Чрез намаляване на несигурността, свързана с крипто транзакциите, RLUSD има потенциала да подтикне цялостното финансово включване и да подкрепи иновациите в сектора.

Гарлингхаус също така подчерта на срещата, че RLUSD променя играта в областта на международните плащания, освен факта, че ще бъде много рентабилен в процеса на международните парични преводи.

Въпреки съобщението на директора на Ripple, цената на XRP остава относително непроменена. Към момента на писане на статията алткойна се търгува за $0.49 след около 3% ръст за последните 24 часа и обем на търговия от около $1.27 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Членките вече разглеждат предложението на Иран за обща платежна система

Страните членки на БРИКС разглеждат предложението на Иран за интегриране на националните им платежни системи, както потвърди руският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко в интервю за TASS.

24.07.2024 17:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Base стартира платформа за крипто дарения във връзка с изборите в САЩ

Решението от втори слой на Етериум, Base, подкрепя нова платформа за крипто дарения, наречена Support Crypto, която има за цел да промени начина на набиране на средства за американските политици преди президентските избори.

24.07.2024 13:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.