НАЧАЛО Финтех

Revolut увеличава таксите за премиум потребителите

ноември 14, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Revolut увеличава таксите за премиум потребителите

Revolut повишава цените на премиум плановете си в рамките на цялостна промяна, която ще доведе до допълнителни ползи за абонатите.

Портфолиото на Revolut включва пет плана – безплатен план “Standard” с функции и услуги за ежедневна сметка и четири платени плана – Plus, Premium, Metal и Ultra.

От тази седмица клиентите на Revolut Plus, Premium и Metal в Обединеното кралство ще получат имейл, с който ще бъдат уведомени за промените в цената на техния план. Клиентите ще плащат £3.99 на месец (от $2.99 месечно) за Plus, £7.99 на месец (предишна цена £6.99) за Premium или с £2 повече до £14.99 на месец за Metal.

Съществуващите клиенти, които са на месечно таксуване, могат да фиксират цената на настоящия си план за една година, като преминат към годишно таксуване преди датата, посочена в имейла им.

Като част от надстройката плановете Premium и Metal вече ще включват достъп до абонаменти за списък с лайфстайл приложения, включително Tinder, Deliveroo, FT и други. Партньорствата, които вече са достъпни за клиентите на Ultra, най-високия клас членство на Revolut, могат да доведат до общи икономии до £1,730 годишно, в зависимост от избраните абонаменти.

Други предимства, на които вече се радват абонираните клиенти, включват застраховка при пътуване в световен мащаб, отстъпки за международни парични преводи и по-високи лимити за теглене от банкомат без такса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Южна Корея напредва значително с разработването на CBDC

Южнокорейската централна банка (Bank of Korea, BOK) стартира цялостна пилотна програма, посветена на тема дигитална валута на централната банка (CBDC).

ноември 23, 2023 15:00 2 мин. четене

Град в Швейцария интегрира блокчейна на Polygon в платежното си приложение

Приложението за разплащания MyLugano в Лугано, град в Швейцария, наскоро обнови функциите си, като включи PoS на Polygon (MATIC).

ноември 22, 2023 22:00 1 мин. четене

Binance открива крипто борса в Тайланд

Binance, водещ играч в сферата на крипто борсите, се готви да открие присъствието си в Тайланд, като стартира нов обмен през следващата година.

ноември 16, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ крипто банка получи лиценз да държи криптовалути

Commerzbank получи позволение да бъде първата търговска банка с пълно обслужване в Германия, която получава лиценз за попечителство на криптовалути.

ноември 15, 2023 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.