НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Рекорд на Биткойн продажбите през Square

НОЕ. 8, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рекорд на Биткойн продажбите през Square

Компанията за обработка на плащания, Square, публикува писмо до акционерите, в което подробно описва финансовите резултати за третото тримесечие на 2019-та.

Продажбите на Биткойн чрез Cash App достигнаха рекордни стойности от $148 милиона, като същевременно регистрираха 245% ръст за същия период на хора, които купуват Биткойн за пръв път. 

Square пусна финансовите данни за третото тримесечие на 2019 г. в писмо на акционери, оповестено публично на 6-и ноември. Писмото гласи, че Биткойн е генерирал приходи от $148 милиона и $2 милиона брутна печалба. То също така цитира подобрен клиентски интерфейс за новия приток на инвестиции.

 

„През септември преработихме клиентския интерфейс на Cash App, за да направим портфолиото от продукти по-откриваемо. Това подобрено оформление доведе до увеличаване на приемането на продукти на Биткойн и Cash Card: за първи път купувачите на флагманската криптовалута са се удвоили.“

 

Няколко индикатора сочат към растежа на Биткойн

 

Цифрите от писмото са в съответствие с показателите, които сочат към общия растеж на Биткойн. Хеширащата мощност на мрежата се увеличи значително от началото на годината, като същото се отнася и за броят на създадените нови портфейли.

 

По-конкретно, изглежда, че хеш рейтът показва добра подкрепа от страна на Биткойн копачите, достигайки най-високите си стойности през октомври. Мнозина виждат това като положителна тенденция преди халвинга, който ще се състои догодина.


След положителните забележки на китайския президент, Си Дзинпин, по отношение на блокчейн технологията, обемите за търсене на Биткойн и блокчейн скочиха с над 1000% в търсачката Baidu и над 300% в приложението WeChat.

 

Основател на Square е много запален по Биткойн

 

Основателят и директор на Square, Джак Дорси, който също е съосновател и главен изпълнителен директор (CEO) на Twitter, изрази от голяма степен своята подкрепа за Биткойн.

 

По-рано тази година, Дорси беше попитан какво мисли за Биткойн, на което той отговори, че „интернет ще има родна валута“. Мислите му по въпроса се приравняват към някои от основните дизайнерски принципи на първата децентрализирана криптовалута - овластяване на хората чрез достъп до алтернативна форма на пари.

 

Дорси, също е един от многото инвеститори, които изляха $10 милиона в крипто стартъпа CoinList.

 

Що се отнася до Libra, много обсъжданата и критикувана криптовалута във Facebook, Дорси беше попитан дали ще се присъедини към инициативата - на което той отговори с: „Категорично не“.


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

85,000 швейцарски търговци скоро ще могат да приемат Биткойн

Фирмите са подписали писмо за намерение за партньорство за предоставяне на крипто-платежни услуги на швейцарски търговци и потребители в магазини и онлайн, съобщи Bitcoin Suisse на 8-ми ноември. Инфр...
НОЕ. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще видим ли Биткойн ETF скоро?

Те вярват, че подобен инструмент ще катализира масовия приток, стартирайки най-големия бичи пазар на BTC досега. Въпреки че, последните няколко години не бяха твърде добри по отношение на перспективит...
НОЕ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да продължи спада си според сигнала на един индикатор

Графика на “average spent output lifespan” на Биткойн (ASOL) е била гладка в продължение на 250 дни.Според Рафаел Шулц-Крафт, скокът е знак, че търговците може да преместват BTC на борси, за да взе...
НОЕ. 16, 2019 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акц...
НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света