НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Рекорд на Биткойн продажбите през Square

НОЕ. 8, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рекорд на Биткойн продажбите през Square

Компанията за обработка на плащания, Square, публикува писмо до акционерите, в което подробно описва финансовите резултати за третото тримесечие на 2019-та.

Продажбите на Биткойн чрез Cash App достигнаха рекордни стойности от $148 милиона, като същевременно регистрираха 245% ръст за същия период на хора, които купуват Биткойн за пръв път. 

Square пусна финансовите данни за третото тримесечие на 2019 г. в писмо на акционери, оповестено публично на 6-и ноември. Писмото гласи, че Биткойн е генерирал приходи от $148 милиона и $2 милиона брутна печалба. То също така цитира подобрен клиентски интерфейс за новия приток на инвестиции.

 

„През септември преработихме клиентския интерфейс на Cash App, за да направим портфолиото от продукти по-откриваемо. Това подобрено оформление доведе до увеличаване на приемането на продукти на Биткойн и Cash Card: за първи път купувачите на флагманската криптовалута са се удвоили.“

 

Няколко индикатора сочат към растежа на Биткойн

 

Цифрите от писмото са в съответствие с показателите, които сочат към общия растеж на Биткойн. Хеширащата мощност на мрежата се увеличи значително от началото на годината, като същото се отнася и за броят на създадените нови портфейли.

 

По-конкретно, изглежда, че хеш рейтът показва добра подкрепа от страна на Биткойн копачите, достигайки най-високите си стойности през октомври. Мнозина виждат това като положителна тенденция преди халвинга, който ще се състои догодина.


След положителните забележки на китайския президент, Си Дзинпин, по отношение на блокчейн технологията, обемите за търсене на Биткойн и блокчейн скочиха с над 1000% в търсачката Baidu и над 300% в приложението WeChat.

 

Основател на Square е много запален по Биткойн

 

Основателят и директор на Square, Джак Дорси, който също е съосновател и главен изпълнителен директор (CEO) на Twitter, изрази от голяма степен своята подкрепа за Биткойн.

 

По-рано тази година, Дорси беше попитан какво мисли за Биткойн, на което той отговори, че „интернет ще има родна валута“. Мислите му по въпроса се приравняват към някои от основните дизайнерски принципи на първата децентрализирана криптовалута - овластяване на хората чрез достъп до алтернативна форма на пари.

 

Дорси, също е един от многото инвеститори, които изляха $10 милиона в крипто стартъпа CoinList.

 

Що се отнася до Libra, много обсъжданата и критикувана криптовалута във Facebook, Дорси беше попитан дали ще се присъедини към инициативата - на което той отговори с: „Категорично не“.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще обсъждат Биткойн с институционалните си клиенти

Той каза, че на 27-ми май, банковият гигант Goldman Sachs ще проведе конферентен разговор с клиентите си инвеститори, като се е обсъждал Биткойн.  В рамките на разговора, високопоставени в банката ли...
МАЙ. 27, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои сериозен възход при Биткойн

Както отбеляза Филип Суифт, създател на мониторинговия ресурс ‘Look Into Bitcoin’, данните сочат, че 60% от цялото предлагане на Биткойн не се е движило от повече от година.  Последният път когато ...
МАЙ. 27, 2020 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света