НАЧАЛО Алткойни

Рекорд на милионерските XRP адреси – какво означава това за цената?

09.06.2024 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рекорд на милионерските XRP адреси – какво означава това за цената?

Въпреки че досега се сблъскваше с доста трудна година, Ripple (XRP) постигна важен етап. Според данни от Santiment броят на адресите, притежаващи поне 1 милион XRP, е надхвърлил 2,000, отбелязвайки исторически връх за актива.

Ripple изпитваше трудности, като цената му се колебаеше между $0.50 и $0.52 в продължение на няколко месеца. Въпреки значимостта на по-широкия пазар на дигиталните активи през 2024 г., XRP не е набрал забележителна скорост. Тази стагнация накара много инвеститори да се чудят дали увеличението на броя на милионните адреси може да сигнализира за предстоящ обрат за актива.

През тази година се наблюдава съществена активност в крипто сектора, като през последните пет месеца няколко ETF-а, получиха регулаторно одобрение, предизвиквайки нарастващ интерес към пазара. Не всички токени обаче се възползваха еднакво. По-специално Ripple изпитваше трудности с цената си. Към края на седмицата XRP спадна до $0.48, преживявайки 7% спад по данни на CoinMarketCap.

Въпреки тези ценови предизвикателства, рекордният брой адреси на XRP милионери предлага лъч надежда. Този показател предполага силна ангажираност от страна на някои от най-преданите притежатели на XRP. Все още обаче не е ясно дали това натрупване ще се превърне в бичо рали за актива.

Продължаващата съдебна битка на Ripple с Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) продължава да оказва силно влияние върху представянето на цената му. Мнозина смятат, че докато няма решение на този съдебен спор, XRP ще се бори да преодолее бариерата от $0.50. Тази правна несигурност хвърля дълга сянка върху актива, допринасяйки за стагнацията на цената му.

Макар че сред някои инвеститори има малко оптимизъм по отношение на краткосрочния скок на цените, дългосрочният потенциал на Ripple не може да бъде отхвърлен. Рекордният брой адреси на милионери показва силна база от ангажирани притежатели, които вярват в бъдещите перспективи на актива. Не е сигурно дали това ще доведе до сериозно движение на цените, но то подчертава продължаващия интерес и инвестиции към XRP въпреки настоящите предизвикателства.

В заключение, достигането на над 2,000 адреса на Ripple, притежаващи поне 1 милион XRP, е невероятно постижение в година, белязана от ценови борби и правни предизвикателства. Увеличаването на броя на милионните адреси може да е предвестник на бъдещ растеж, но много ще зависи от изхода на съдебното дело на Ripple с Комисията по ценните книжа и фондовите борси и от по-широките пазарни условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Този алткойн е един от най-силните в момента след близо 1,500% скок според анализатор

Известен търговец и анализатор наскоро сподели прогнозата си за криптовалута, чиято цена значително се повиши от януари насам.

14.06.2024 14:08 2 мин. четене

Ето как инвеститорите откриват меме криптовалути, с които изкарват милиони

Мемe монетите са съществена част от крипто света и това е факт, който големите имена като Майк Новограц признават.

14.06.2024 7:30 2 мин. четене

Coinbase добавя две нови криптовалути към платформата си за фючърсна търговия

Coinbase, най-големямата крипто борса в САЩ, предприе невероятен ход за своя пазар на фючърси върху криптовалути.

14.06.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.