НАЧАЛО Други

Разработчик на Shiba Inu сподели важна актуализация за ShibaSwap

30.04.2024 5:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разработчик на Shiba Inu сподели важна актуализация за ShibaSwap

В стремежа си да вдъхне оптимизъм, Lucie, маркетинг ръководителката на Shiba Inu, наскоро публикува в платформата X (Twitter), в която подчертава значими инициативи за развитие в екосистемата на Shiba Inu.

В поста, Lucie разкри, че ShibaSwap (BONE), децентрализирана финансова (DeFi) платформа в рамките на екосистемата на Shiba Inu, се разширява, за да работи на множество вериги, включително Етериум и Shibarium.

Това съобщение предизвика вълнение в глобалната общност на Shiba Inu, особено по отношение на потенциалните ползи за управленския токен на ShibaSwap, BONE. Въпреки това обаче стойността на BONE отбеляза забележителен спад по време на съобщението, което предизвика спекулации сред крипто ентусиастите по света.

Според публикацията на Lucie в X, решението на ShibaSwap да премине към мулти-верига има за цел да подобри оперативната съвместимост и да привлече по-широка потребителска база. ShibaSwap, създадена с цел да подобри полезността и функционалността на екосистемата на токените SHIB, предлага различни услуги, като например стейкинг, ликвидни пулове и т. нар. yield farming.

С това разширяване тези услуги вече ще обхванат и екосистемите на Етериум и Shibarium. В публикацията си Lucie намекна, че BONE, който служи като токен за управление на ShibaSwap и токен за такси за газ на Shibarium, може да извлече значителни ползи от това разширяване. Това развитие задава оптимистична траектория за Shiba Inu и токените от нейната екосистема, насърчавайки положителните пазарни настроения сред криптоентусиастите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Ето коя криптовалута използват американските банки за токенизация

Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), известна като най-голямата система за сетълмент в света, си партнира с блокчейнът, предоставящ оракулски услуги – Chainlink (LINK), за да завърши пилотна програма, включваща няколко големи банкови институции в САЩ.

18.05.2024 15:00 1 мин. четене

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.