НАЧАЛО Биткойн

Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

08.05.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите на големи корпорации, чиито действия могат значително да повлияят на цената на BTC чрез техните покупки, продажби или други транзакции.

От особен интерес е влиянието на субекти като правителството на САЩ, известно със значителното си въздействие върху цените на криптовалутите.

Наскоро фирмата за анализ на криптовалути Arkham, известна с това, че преди това разкри Биткойн портфейли, принадлежащи на корпоративните гиганти на Илон Мъск Tesla и SpaceX, разкри нов BTC портфейл, свързан с правителството на САЩ.

Разследването на Arkham установи адреса, на който правителството на САЩ съхранява BtC, иззети от наркодилъра Банмит Синг по време на изслушване през януари по-рано тази година.

Според констатациите на Arkham този адрес в момента съдържа 3,940 BTC, оценени на приблизително $251 милиона.

С включването на Биткойн, съхранявани в новоидентифицирания портфейл, общите Биткойн притежания на правителството на САЩ сега възлизат на 216,811 BTC, еквивалентни на приблизително $13.83 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.