НАЧАЛО Други

Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

юни 28, 2018 13:38 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

Откриха дело срещу рапъра The Game за популяризиране на фокусирана върху канабис крипто компания, наречена Paragon Coin.

Известно е, че The Blast е получил съдебни документи, свързани със случая, които споменават „неуточнени вреди“, които вероятно ще струват няколко милиона долара.

Какво представлява делото?

Жалбоподателите се насочиха към съда през януари за дело по обвинение срещу Paragon Coin, но на 22 юни бе подадена изменена жалба. Жалбоподателите също добавиха The Game като ответник по делото, тъй като той е популяризирал криптовалутата.

В делото се разглеждат и двете действия на ответниците като нарушения на закона, както и заповедта за рецесия на инвестициите на ищците и отчитане на всички средства, влезли в дружеството.

Къде беше грешката на Paragon Coin?

Делото твърди, че компанията измамно се рекламира като революционен бизнес, който създава „път към легализация на канабиса и начин за решаване на почти всеки проблем, пред който е изправена индустрията на канабиса“.

Дружеството за канабис-крипто твърди също, че:

Проследявайте всеки етап от отглеждането на канабис, от закупуването на семена до диспансера, който продава крайния продукт на потребителите.

Инвеститорите в компанията предполагат, че парите им не са били използвани за създаване на блокчейн или криптовалута. Вместо това, компанията извършва закупуване на недвижими имоти със събраните средства.

The Game е включен в списъка на консултативния съвет на компанията. Неговото име е добавено към делото, тъй като използва влиянието и славата си, за да рекламира ICO на Paragon, като по този начин го поставя в ситуация, която трябва да плати за щетите. Рапърът сподели няколко снимки на своите социални медийни сметки, популяризиращи ICO на компанията миналата есен. Той също така публикува редовно на своите Twitter и други социални медийни акаунти.

Едно от съобщенията е:

Подготовка за канабис революция с блокчейн. @JessVerSteeg и аз ще ви кажа повече за нашата предстояща ICO на 15-ти август @paragoncoin.

Рапърът загуби 20 млн. долара сексуален тормоз срещу Viacom по-рано този месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене