НАЧАЛО Други

Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

юни 28, 2018 13:38 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

Откриха дело срещу рапъра The Game за популяризиране на фокусирана върху канабис крипто компания, наречена Paragon Coin.

Известно е, че The Blast е получил съдебни документи, свързани със случая, които споменават „неуточнени вреди“, които вероятно ще струват няколко милиона долара.

Какво представлява делото?

Жалбоподателите се насочиха към съда през януари за дело по обвинение срещу Paragon Coin, но на 22 юни бе подадена изменена жалба. Жалбоподателите също добавиха The Game като ответник по делото, тъй като той е популяризирал криптовалутата.

В делото се разглеждат и двете действия на ответниците като нарушения на закона, както и заповедта за рецесия на инвестициите на ищците и отчитане на всички средства, влезли в дружеството.

Къде беше грешката на Paragon Coin?

Делото твърди, че компанията измамно се рекламира като революционен бизнес, който създава „път към легализация на канабиса и начин за решаване на почти всеки проблем, пред който е изправена индустрията на канабиса“.

Дружеството за канабис-крипто твърди също, че:

Проследявайте всеки етап от отглеждането на канабис, от закупуването на семена до диспансера, който продава крайния продукт на потребителите.

Инвеститорите в компанията предполагат, че парите им не са били използвани за създаване на блокчейн или криптовалута. Вместо това, компанията извършва закупуване на недвижими имоти със събраните средства.

The Game е включен в списъка на консултативния съвет на компанията. Неговото име е добавено към делото, тъй като използва влиянието и славата си, за да рекламира ICO на Paragon, като по този начин го поставя в ситуация, която трябва да плати за щетите. Рапърът сподели няколко снимки на своите социални медийни сметки, популяризиращи ICO на компанията миналата есен. Той също така публикува редовно на своите Twitter и други социални медийни акаунти.

Едно от съобщенията е:

Подготовка за канабис революция с блокчейн. @JessVerSteeg и аз ще ви кажа повече за нашата предстояща ICO на 15-ти август @paragoncoin.

Рапърът загуби 20 млн. долара сексуален тормоз срещу Viacom по-рано този месец.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене

Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

Американският търговец на луксозни бижута Tiffany & Co. дебютира и разпродаде всичките си 250 NFT в петък за около 20 минути.

август 8, 2022 9:31 1 мин. четене