НАЧАЛО Други

Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

април 18, 2019 21:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

Rakuten започна да дава възможност на потенциалните потребители на Rakuten Wallet да отворят сметки.

Rakutentron g>, която планира да стартира борсата през юни, сега предлага онлайн регистрация за търговци, всеки от които се нуждае от Rakuten потребителско име и свързана банкова сметка, за да завърши процеса.

Компанията превзе платформата “Everybody’s Bitcoin” през 2018 г., въвеждайки промени, които й позволиха да получи лиценз за опериране на обмен от японските регулатори през декември.

Rakuten се присъединява към редица големи играчи, които се подготвят да влезнат в крипто, сред които са Yahoo! Japan, която притежава 40% от TaoTao, ще бъде пусната през май.

Други са добавили към съществуващите си функции, за да отговорят на потребителското търсене. Тази седмица, Coincheck добави алткойни към неговата извънборсова търговска платформа (OTC), като стартира с BTC в началото на април.

OTC бюрата предлагат специализирани услуги за големи търговци, което им позволява да спестят такси и заобиколят пречки, които иначе биха били сериозно препятствие за закупуване или продажба на големи крипто инвестиции чрез стандартни методи.

Компанията майка на южнокорейската борса Bithumb е получила 200 млн. долара от японския фонд ST Blockchain, според прессъобщение направено пред Cointelegraph.

Паричните средства, които са част от кръг от финансиране от серия А, ще позволят на Blockchain Exchange Alliance (BXA) да разшири международната страна на Bithumb, която вече е една от най-големите борси в Южна Корея. Ще се появят и нови търговски двойки, се твърди в прессъобщението.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене